Dacă o femeie va spune „ajunge, nu mai pot”, nu veți mai putea schimba nimic…

Bărbații se întorc, dar femeile niciodată.

Femeile știu să rabde și să ierte, să suporte multe,dar numai până când le ajunge cuțitul la os și atunci, de regulă, dispar pentru totdeauna.

„O femeie poate iubi ca și cum nu va pleca niciodată. Iar apoi va pleca ca și cum nu ar fi iubit niciodată”. Monica Bellucci.

via GIPHY

Toată lumea știe că femeile sunt instabile și indecise. Dar unde dispare această indecizie atunci când ajunge la capătul răbdării? Dacă ați adus-o până aici, atunci vă va părăsi fără a sta pe gânduri!

via GIPHY

Nu va mai tolera. De îndată ce va decide să vă părăsească, o va face. Și nu o vei mai vedea niciodată. Și nu veți putea schimba nimic.

via GIPHY

Acest lucru este valabil mai ales pentru relațiile de lungă durată. La început femeia poate avea foarte multă răbdare, să privească în liniște cum distrugeți totul. Puteți face o mulțime de greșeli și o puteți jigni de multe ori, dar va găsi putere să vă ierte și să nu vă observe neajunsurile.

via GIPHY

Dar de îndată ce va decide că nu mai vrea să tolereze o astfel de atitudine, ea va pleca pur și simplu. Și nimic nu o va face să se răzgândească. Nu trebuie să profitați de răbdarea ei. Să nu credeți că acest lucru va fi mereu. Răbdarea nu durează veșnic.

via GIPHY

Cu toate acestea, înainte de a o pierde pentru totdeauna, aveți toate șansele să vă schimbați. Atât timp cât este alături, puteți schimba lucrurile. Mai există o șansă…

via GIPHY

Dacă va pleca, atunci nu mai există nici o speranță. Nu-i va fi ușor, dar o va face. Și numai ea va ști cât este de greu. Dar nu va mai repeta această experiență.

via GIPHY

Nu se va întoarce pentru că este obișnuită să privească doar înainte. Pentru ea veți fie deja un punct în oglinda retrovizoare, nu mai însemnați nimic pentru ea, ochii ei sunt îndreptați spre viitor, acolo unde nu mai este loc pentru Dumneavoastră.

via GIPHY

Ea v-a oferit atâtea șanse în trecut pe care nu le-ați folosit. Și nu o veți mai putea convinge că următoarea șansă nu va avea același sfârșit trist. Și chiar dacă i-a fost foarte greu să plece, ea se va elibera și vă va uita încet. Ea se va concentra doar spre ceea ce va urma.

prin GIPHY

După ce va pleca va începe o viață nouă. Și nu se va mai întoarce. O așteaptă o nouă dragoste!

Ați avut și Dumneavoastră parte de așa experiență?