Dacă ea face aceste 9 lucruri, înseamnă că te-ai îndrăgostit de o femeie puternică!

O femeie puternică este acea femeie care a trecut prin multe în viață, dar a reușit să rămână gingașă și iubitoare.

Ea este matură, determinată, încrezătoare în sine, cu o capacitate nesecată de a iubi.

Dacă ți-a căzut norocul să fii cu ea, atunci pregătește-te, pentru că ea va face aceste lucruri:

1. Va fi directă.

Ea îți va spune totul direct și sincer. Ea știe ce-și dorește și nu vrea să irosească timpul cuiva.

2. Se poate apăra singură.

O femeie puternică nu se teme să pună restricții și să țină cont de ele, chiar dacă acest lucru poate provoca conflicte. De fapt ea este pregătită să facă față tuturor conflictelor în caz de vor apărea. Ea, pur și simplu, nu va accepta ca cineva să exercite presiune asupra ei, să o subestimeze sau să o trateze în mod necorespunzător.

Ea are propriile sale exigențe și va cere să o tratezi așa cum merită.

3. Nu-și va ascunde sentimentele.

O femeie puternică nu-și va ascunde sentimentele, nu-i este frică să pară prea emoționată, pentru că știe că este sinceră și apreciază când cei din jur sunt sinceri cu ea. De aceea ea își dorește să fii sincer, chiar dacă uneori ți-e frică să nu pari slab în ochii ei.

4. Va avea grijă de ea.

O femeie puternică este independentă și autosuficientă deoarece, în majoritatea cazurilor, nu are altă opțiune. Ea știe că trebuie să fie responsabilă pentru propria bunăstare și fericire indiferent de faptul dacă există sau nu un bărbat alături de ea.

Se va atașa de tine, dar nu va depinde de tine pentru că nu are nevoie de acest lucru. Ea-și poate purta singură de grijă și era fericită și înainte de a te cunoaște.

5. Îți va spune care-ți sunt greșelile și neajunsurile.

O femeie puternică nu va tăcea și nu va închide ochii atunci când va observa că greșești. Și nu-i va fi teamă că ai putea-o părăsi din cauza aceasta. Nu vei putea profita de bunătatea și de dragostea ei, oricât de mult te-ar iubi. Ea știe de ce este capabilă și demnă și vrea ca tu să devii mai bun și relația voastră la fel. Mai târziu vei aprecia acest lucru.

6. Va fi responsabilă pentru greșelile ei.

Așa cum îți poate spune despre greșelile tale, ea știe cum să-și recunoască și propria vină. Nu dă vine pe altcineva. Dacă nu are dreptate, va recunoaște. Și va încerca să rezolve problema. În situații dificile nu pleacă, dar caută soluții și luptă până la capăt.

7. Îți va oferi spațiu personal.

Fiind o persoană independentă și autosuficientă, o femeie puternică va înțelege atunci când vei avea nevoie de spațiu și este suficient de sigură pe sine ca să te lase în pace până când vei dori să revii la ea deoarece vrea să faci singur alegerea. Iar ea are mereu ocupație.

8. Îți va demonstra dragostea ei.

A fi într-o relație cu o femeie puternică înseamnă să nu te îndoiești niciodată de sentimentele voastre. Pentru că este puternică, ea continuă să creadă în dragoste și își arată dragostea, indiferent de câte ori este rănită. Dar după ce a fost rănită, devine mai atentă însă, în timp, vă veți putea convinge de profunzimea sentimentelor sale.

9. Nu se va teme să plece.

Chiar dacă iubește, va pleca, dacă relația va deveni toxică. Ea va încerca mereu să descopere calitățile tale și nu va renunța ușor, dar dacă o vei trata rău în continuare, va pleca fără a sta pe gânduri.