Dacă doriți să păreți mai suple, renunțați la aceste haine, deoarece nu vă avantajează

Puteți arăta elegant indiferent de mărimea pe care o purtați.

Dar există unele articole vestimentare pe care ar fi mai bine să le evitați, dacă doriți să păreți mai suple. În acesta ca, următoarele 5 haine nu ar trebui să aibă loc în garderoba Dumneavoastră.

Imprimeuri mărunte.

Evitați rochiile, bluzele tricourile cu imprimeu mărunte, deoarece adaugă volum. Și cu cât este mai mare suprafața cu imprimeu, cu atât efectul este mai puternic. Optați pentru haine de o singură culoare sau cu imprimeuri mari pentru a părea mai suple.

Fuste deasupra genunchiului.

Această lungime scurtează vizual silueta. Este mai bine să alegeți o fustă cu 10 cm mai jos de genunchi, veți arăta mult mai grațios.

Sacou scurt.

Evitați sacourile scurte și optați, în schimb, pentru modelele alungite, care arată mult mai bine.

Hainele oversayz.

Multe femei sunt de părerea că îmbrăcămintea mai mare și mai largă le va face să pară mai suple, dar nu este chiar așa. Alegeți haine care se aranjează liber pe corp și veți arăta minunat.

Pantalonii bej.

Această culoare este destul de pretențioasă, de aceea ar fi mai bine să o evitați, alegând alte nuanțe.

Aceste haine vă vor face, cu siguranță, să păreți mai suple.

Puteți încerca și aceste idei.

Stiliștii sunt de părerea că, apelând la unele trucuri, putem ascunde unele imperfecțiuni ale siluetei și să arătăm impecabil. Una dintre aceste metode constă în alegerea unor ținute care să ne avantajeze silueta.

Evitând aceste piese vestimentare, veți reuși să aveți un look de senzație și să creați impresia că sunteți mai înaltă și mai suplă.