Dacă doriți să aveți copii deștepți, căsătoriți-vă cu o femeie deșteaptă! Intelectul copilului se moștenește de la mamă!

1. Intelectul nu se transmite de la tată la fiu. Dacă Dumneavoastră sunteți foarte deștept, fiul Dumneavoastră nu va moșteni aceste gene.

2. Intelectul se transmite de la tată la fiică. Și doar pe jumătate. Restul este de la mamă.

3. Idiotismul nu se transmite de la tată la fiu. Dacă sunteți cretin, atunci fiul Dumneavoastră nu va fi la fel! Felicitări!

4. Bărbatul poate moșteni intelectul doar de la mama sa, pe care ea, la rândul ei, l-a moștenit de la tatăl său.

5. Fiica unui geniu moștenește doar jumătate din inteligența tatălui. Dar fiul ei, nepotul geniului, va fi, de asemenea, un geniu. Dacă tatăl nu este prea deștept, fiica sa va moșteni doar
jumătate din prostia lui.

6.  De aceea aproape că nu există femei genii, la fel cum nu există femei cretine. Dar bărbați genii și bărbați proști sunt foarte mulți.

Concluzii pentru bărbați: 

1. Pentru a înțelege cât de inteligent va fi fiul Dumneavoastră, analizați-vă socrul. Dacă, de exemplu, acesta este academician, atunci veți avea un fiu foarte inteligent.

2. Fiica va moșteni jumătate din intelectul Dumneavoastră, precum și prostia. Fiul ei va moșteni intelectul Dumneavoastră.

3. Capacitățile Dumneavoastră intelectuale sunt moștenite de la mamă, mai bine zis de la bunelul matern.

Concluzii pentru femei: 

1. Fiul Dumneavoastră va moșteni intelectul tatălui Dumneavoastră. Prin urmare nu este corect să-i spuneți: „Ești prost ca tatăl tău!

2. Fiica Dumneavoastră va moșteni educația Dumneavoastră și inteligența tatălui său. Dar fiii ei vor fi copiile mentale ale soțului Dumneavoastră.

Știați că inteligența Dumneavoastră este moștenită de la mamă?

Scrieți-ne în comentarii.