Dacă aveți vreo pereche de blugi vechi, nu vă grăbiți să îi aruncați! Puteți reda o nouă viață acestora prin transformarea lor într-un accesoriu minunat.

Dacă aveți vreo pereche de blugi vechi, nu vă grăbiți să îi aruncați! Puteți reda o nouă viață acestora prin transformarea lor într-un accesoriu minunat. Aveți nevoie doar de materiale ușor accesibile. Chiar și meșterițele începătoare vor reuși să-l confecționeze.

Fasingur.info a selectat cele mai interesante idei de utilizare a blugilor vechi.

Geantă din blugi vechi

1. Pare o geantă mică, însă este foarte încăpătoare și comodă. Pentru confecționarea acesteia aveți nevoie de niște blugi și o curea din piele. Acest accesoriu poate fi înfrumusețat cu capse, aplicații din pânză, dantelă sau franjuri.

сумка из джинсов

2. Această geantă este foarte ușor de confecționat! Aveți nevoie doar de blugi de diferite culori, ațe și mașină de cusut.

сумка из джинсов своими руками

3. Un alt tip de geantă care este de neînlocuit pe timp de vară. Cu această geantă puteți merge la cumpărături, la plimbare sau la plajă. Pentru a confecționa această geantă puteți folosi atât blugi vechi, cât și pânză de in.

сумка из джинсовой ткани

4. Geanta în formă de plic se potrivește atât pentru maturi, cât și pentru copii. În acest buzunăraș puteți pune niște bomboane sau telefonul mobil.

сумка из джинсовой ткани своими руками
сумка из джинсов

5. În această geantă vor încăpea cele mai necesare lucruri: cheile, portofelul, telefonul, rujul și alte câteva mărunțișuri.

сумка из джинсов как делать

6. Geanta cu căsuțe este pentru o fire romantică.

сумка из джинсов как сшить

Urmăriți cum pot fi meșterite gențile din blugi în video-ul de mai jos.

[mashvideo]

Începeți chiar azi să confecționați una din aceste genți.

 

Sursa: Tatiana Andreeva-DIY и КРЕАТИВ