Dacă ai fost trădat, atunci este un examen înaintea lui Dumnezeu

Dacă ați fost trădat, înseamnă că ați fost trădat la un nivel energetic superior. Cu alte cuvinte, omul este lăsat să plece pentru a merge mai departe.

Odată cu ieșirea din vechiul program de viață se deschid simultan noi oportunități. De fiecare dată când omul simte o durere extremă, i se dezvăluie și o binecuvântare maximă.

Trecând prin suferințe fizice se deschide un mentor astral, durerea emoțională deschide un mentor mental.

O dezamăgire mentală deschide o ieșire duhovnicească, respectiv dezamăgirea sufletească vă duce spre noi lumi și astfel la nesfârșit.

Deseori multe persoane stagnează mult timp într-o anumită situație, stare și doar prin durere și suferințe atenția lor poate fi strămutată spre alte obiective ale vieții.

Fără suferință? Este imposibil. Este o condiție inclusă în ADN-ul omului de către Creator pentru renașterea sufletului și dezvoltarea activă.

De fiecare dată când pe om vor să-l ridice, să-i descopere esența interioară – el pierde ceva.

De ce? Acesta este procesul alegerii între viitor și trecut.

Frica de a pierde ceva confortabil, obișnuit, cunoscut… Întotdeauna trebuie să alegem între Frică și Dragoste. Dacă omul nu se încrede în Dumnezeu, el începe să joace în jocuri cu sine însuși.

Construirea sarcinilor strategice, necoordonate cu programul Creatorului provoacă multe dezamăgiri privind sensul vieții. Omul visează să conducă fiecare zi, clipă și din nou începe să sufere atunci când se prăbușesc visurile. El aproape că este obligat să ia pensula și vopseaua și să picteze viața din nou.

Din nou frică, încordare… Iată de ce nu este posibil să simțiți durere până există legături, există condiționări, dar nu există încredere în Soartă.

De aceea, trădarea este un examen pentru încrederea în sine. Ați fost trădat? Înseamnă că ați fost dat în mâinile lui Dumnezeu. Iar în acest caz nu aveți de ales când sunteți conduși de Însuși Dumnezeu: frica trebuie înlocuită cu Dragoste și Acceptare.