Da, sunt o femeie întreținută de bărbat și sunt mândră de asta! Vă explic de ce!

Un forum obișnuit pentru femei – întrebarea este: „Poate o femeie care trăiește în lumea modernă să găsească un bărbat care să-i poată rezolva instantaneu toate problemele?” Toate au început să se plângă, spunând că acum nu există astfel de bărbați. Dar totuși una dintre vizitatoarele chat-ului a scris un mesaj. După care chat-ul pur și simplu a explodat!

Mulți au cerut ca femeia să se retragă pur și simplu din chat. Ea a stârnit discuții aprinse printre femeile care nu erau de aceeași părere.

Iată care a fost mesajul în sine:

„Voi înșivă v-ați pus pe gât soții alcoolici și acum vă plângeți că nu sunt capabili să vă rezolve problemele. Voi înșivă va-ți agățat cu ghearele de ei, dar să renunțați la acest mod de viață nu aveți curajul! Dar să găsești un amant, zici că ești decentă!

Da, eu sunt necinstită. Nu sunt căsătorită, fiecare lună sunt cu un bărbat bogat sau cu altul. Da, trăiesc din contul lor și nu îmi este rușine să recunosc. Ei nu au dreptul să-mi spună cum să trăiesc sau să-mi facă observații, pentru că le arăt imediat unde este ușa. El va pleca – va veni altul. Vă imaginați, îmi dau bani considerabili și în același timp, nu au dreptul să strige la mine sau să ridice mâna!

Știu, m-ați numit chiar acum cu un cuvânt urât. Dar voi, folosind toate cuvintele obscene din lume, cereți să vă stimeze ca pe un înger? Este ridicol și stupid.

Da – sunt o femeie întreținută de un bărbat! Să știți, că sunt mândră de asta. Din vremuri străvechi, femeile au trăit din contul bărbaților. Femeile nu trebuiau decât să nască, să îngrijească și educe copiii. Dar nu, femeile noastre au decis să meargă mai departe pentru a arăta că sunt complet independente. Au decis că pot trage casa pe sine, familia, soțul și copiii. Apoi stau în chat-uri, plângându-se că nimeni nu le ajută!

Tatăl meu era un bețivan, muncea doar mama pentru noi toți. Ne-a târât familia pe ea ca un cal. Chiar și atunci, mi-am dat seama că nu vreau să trăiesc ca ea. Dacă sunt frumoasă și inteligentă, de ce să nu mă folosesc de aceasta?

Primul meu amant a apărut în viața mea când aveam 18 ani. El avea 50 de ani. Avea o soție rea și încă doi copii, care îl așteptau acasă. Am fost o nouă suflare pentru el. Nu, nu am sărit în patul lui imediat. L-am chinuit mult. Amantul îmi acorda foarte multă atenție! Chiar îmi știam valoarea și știam ce să fac și cum să mă comport.

Pentru prima dată am fost cu el împreună în noua mea casă, pe care mi-a cumpărat-o tot el, dar nu am mers pe undeva, sub pereții vechii ale unei școli, ca multe dintre voi! Suntem împreună de 8 ani! Mi-a acordat atenție, grijă și de toate. Era o adevărată armonie.

Apoi ne-am despărțit. Ceilalți, plecau unul după altul. Mai degrabă eu le arătam unde-i ușa! Nu eram o proastă și n-aveam de gând să rămân să îndur. Viața mea îmi este prea dragă pentru a o petrece alături de cel cu care nu vreau.

Am o siluetă perfectă, sunt bine îngrijită, cu bani, merg la sala de sport, merg la dansuri. Nervii mei sunt într-un calm perfect. Cu astfel de bonusuri, eu nu voi fi niciodată singură! Deci a fost o investiție potrivită.

Acum decideți-vă care viață este mai bună: o femeie decentă și umilită de bărbatul său sau o femeie necinstită? ”

Ce părere aveți despre acest mesaj? Sunteți de acord cu spusele doamnei?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.