”Da, eu îmbătrânesc. Dar eu primesc plăcere și mă bucur de acest proces” – Sharon Stone.

”Îmbătrânesc cu plăcere!” – superba Sharon Stone împărtășește secretele frumuseței mature.

Nu credem că există o persoană, care nu-i place cum îmbătrânește Sharon Stone. Frumoasă, o actriță elegantă, de parcă ar ști rețeta secretă a elixirului tinereței. La vârsta ei arată perfect. Vorba este despre poziția de viață, a atitudinii față de sine și de vârsta ei.

Iată ce crede Stone despre vârstă și despre aspectul fizic.

Bătrânețea? Este un lucru normal, poți să te bucuri de aceasta. 

Jumătate din viață trăim cu fețele dăruite de natură, iar cealaltă jumătate a vieții trăim cu fețele care le-am creat noi însuși.

Rareori vedem cât de buni suntem, până când cineva ne arată acest fapt. Ca să înțeleg acest lucru, am avut nevoie să mă filmez în vestitul film ”Instinctul primar”. 

Oricât de năprasnic ar trece prima jumătate a vieții, nu este un motiv să limităm a doua jumătate a vieții la o supraviețuire fără sens.

Nu aș dori să recurg la mascarea schimbărilor de vârstă, dar vreau să arăt cât mai bine la vârsta mea.

După ce am împlinit 40 de ani, eram nevoită să consum băuturi tari de una singură și să mă izolez, pentru a mă accepta pe mine însuși. M-a ajutat.

Din păcate, nu sunt din rasa norocoșilor: căsătoria s-a distrus, sănătatea suferă enorm – ceea ce este cel mai important lucru în această viață. Dar nu voi renunța! Să trăiești e bine. 

Îmbătrânire liniștită – este scopul vieții mele. Îmi place acest proces. Mai ales, este foarte amuzant când asculți despre riduri, atunci când erai între viață și moarte. Atunci înțelegi, că există o mulțime de lucruri mult mai importante, decât să te plângi de aspectul feței îmbătrânite. Eram nevoită la vârsta adultă să învăț din nou a merge, a vorbi și a citi. Iată acest lucru, este foarte serios!

Îmi place foarte mult expresia lui Churchill: ”Dacă groaza este inevitabilă, trebuie să vă grăbiți să treceți peste ea, cât mai repede.” 

Să schimbi întreaga lume nu este posibil, mereu vor fi lucruri groaznice – războaie, foame și lupte. Dar să restabiliți o ordine în capul dvs, este real pentru toți.

Frumusețea este un lucru ciudat – astăzi lumea este inundată de blonde identice, forma nasului și ale buzelor sunt la fel…nici nu-mi pot imagina, oare cine le poate considera frumoase.

Pe cine consider cel mai frumos om pe Pământ? Ava Gardner. Era naturală și nu încerca să arate ca o fetișcană sau să se întinerească prin diverse metode.

Privind la copiii ce se maturizează, înveți viața, pe sine și multe lucruri noi.

Doar la vârsta de 60 de ani, mi-am dat seama că, frumusețea este în interior și pentru ca aceasta să se manifeste, trebuie să vă permiteți cât mai mult posibil din ceea ce vă doriți. Zilnic!

Profitați de sfaturile actriței și fiți tinere, fericite și frumoase, la orice vârstă!