Iată secretul femeilor care nu trec niciodată neobservate pe lângă bărbați!

Există un anumit de tip de femei care întotdeauna atrag privirile și atenția bărbaților din jur. În primul rând asemenea femeie are un mers elegant, iar pașii îi sunt plini de siguranță. De fapt orice femeie este sigură pe sine în primul rând atunci când este iubită și admirată.

Ochii și privirea sunt un alt element ce are efect magnetizant asupra bărbaților. O privire jucăușă și înflăcărată poate cuceri orice bărbat, chiar dacă în rest femeia nu este în cea mai bună formă. Dacă ochii sunt stinși și lipsiți de lumină, silueta sau picioarele vor provoca doar un interes superficial. Iar atunci când femeia este sănătoasă, sigură pe sine, activă și frumoasă, ochii ei neapărat sunt plini de viață și mister.

Un alt lucru care atrage atenția bărbaților este ținuta, care trebuie să fie plină de feminitate și gingășie. Din păcate astăzi devin din ce în ce mai răspândite ținutele semi-bărbătești la femei, față de care mulți bărbați au un dezgust sau pur și simplu le ignoră.

În general dacă ar fi să descriem printr-un singur cuvânt trăsătura care îi atrage cel mai mult pe bărbați am vorbi cu siguranță despre feminitate. Feminitatea cuprinde o mulțime de lucruri, gesturi, atitudini, care atrag admirația oricărui bărbat și care îi asigură femeii nu loc în centrul atenției.

Dat fiind că feminitatea este chiar esența firii noastre, nu ne rămâne decât să lăsăm acest firesc să se manifeste liber, să radieze în jurul nostru, să ne facă să ne simțim mereu în apele noastre.

Este paradoxal că există multe femei care au un exterior foarte frumos, dar prin celelalte trăsături ale lor nu mai sunt remarcabile prin nimic. Totodată sunt și femei aspectul cărora nu neapărat ar fi admirat de bărbați, dar prin faptul că sunt pline de viață și feminitate, prin toată gingășia și eleganța lor ele atrag atenția și simpatia bărbaților din jur.

Nu uitați niciodată că bărbați iubesc femeile adevărate. Fiți mereu voi înșivă!