Cum și cu ce se poartă fusta de tip creion în 2022: Ideile ce vă asigură succesul! 

Fusta de tip creion este o piesă vestimentară foarte cochetă din garderoba unei femei. Nu toate damele știu pe deplin cum și cu ce să poarte acest model de fustă pentru a arăta cât mai elegant și totodată atractiv. Drag cititor, mai jos veți găsi ansambluri simpatice și actuale, create cu fusta de tip creion, pe care le pot prelua femeile de diferite vârste.

Primul ansamblu este creat din fusta de tip creion midi, un top dantelat și o jachetă de piele. O mini-geantă pestriță și pantofi cu toc înalt reprezintă o completare excelentă pentru această ținută.

1. 

Bluza albă cu mânecă scurtă, băgată în fusta de tip creion, de asemenea, completează foarte frumos toată imaginea la general.

2. 

3.

Fusta de tip creion, apropo, arată perfect în combinație cu un crop top și o geacă de piele. Botinele negre cu botul ascuțit, cu tocuri medii, reprezintă o parte indispensabilă a acestui aspect feminin cochet.

4. 

5.

Pentru a crea un aspect mai clasic sau mai casual, specialiștii sugerează să combinăm modelul actual al fustei cu un tricou pe gât monocrom și pantofi pompe de bază.

6.

7.

Fusta tip creion în carouri cu talia înaltă + cămașă din denim + pompe de bază + o geantă de mână albă laconică + cercei mari relevanți în acest sezon = un look de succes în această primăvară.

8.

Într-o perioadă mai rece, veți arăta superb, dacă combinați fusta de tip creion cu un pulover oversize tricotat în nuanțe deschise, precum și cizme înalte cu toc.

9. 

10.

O varietate de modele elegante de bluze cu mâneci bufante, translucide, voluminoase, de tip wrap, confecționate din șifon, cu umeri ușor dezgoliți și cele clasice vor servi drept o combinație excelentă cu fusta de tip creion în această primăvară.

11.

12.

13.

14.

Tricou + fustă tip creion + pantofi slingback cu broșă = o imagine expresivă pentru primele zile calde.

15.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!