Cum se poartă corect fularul pentru a nu strica întreaga imagine

Fularul este unul dintre cele mai importante accesorii pe timp de iarnă.

Vă propunem în continuare câteva idei despre cum să-l purtați pentru a arăta impecabil.

Ar trebui, în primul rând, să acordați mare atenție culorilor, deoarece acestea fac diferența.

1.

2.

Puteți purta și fulare cu imprimeuri, care sunt la modă din acest an. Un fular în carouri, de exemplu, vă va completa cu succes o ținută de birou, iar unul cu animal print vă va accentua perfect ținuta.

3.

4.

5.

Combinația dintre mai multe culori poate oferi, de asemenea, individualitate ținutei. În acest caz vă recomandăm să alegeți modele mai late și mai lungi.

6.

7.

8.

9.

Pe lângă aceasta este foarte important felul în care ne legăm fularul. Funcția principală a acestuia este, desigur, să ne țină de cald, ceea ce înseamnă că trebuie să ne acoperim zona gâtului. Dar cum am putea arăta, în acest caz, la modă și să avem un look original? Pentru aceasta va trebui doar să experimentați și să alegeți opțiunea care vi se potrivește cel mai bine. Puteți alege, spre exemplu, metoda „Pandantiv” care poate fi grozavă. Dacă nu doriți să pierdeți prea mult timp, atunci încercați „Nodul parizian” care este perfect pentru orice situație. Folosiți un fular suficient de lung și împăturiți-l în jumătate. Puneți-l în jurul gâtului și introduceți capetele libere prin ochiul creat. Strângeți nodul atât cât doriți pentru confort și căldură.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

În funcție de modelul ales, fularul ne poate strica imaginea, dar, pe de altă parte, îi poate conferi originalitate. Cea mai bună metodă pentru a alege fularul perfect este să țineți cont de tendințe și de preferințele Dumneavoastră.