Cum se lărgesc sau se alungesc hainele. Selecția celor mai ingenioase idei

Fiecare dintre noi a avut cel puțin o haină preferată care a devenit prea mică sau prea scurtă. Cauzele pot fi diferite: ați acumulat câteva kilograme în plus, sunteți însărcinată, a intrat la apă etc. Nu vă faceți griji, există soluții pentru a o purta în continuare.

Hainele mici pot fi transformate astfel încât vor căpăta un aspect nou și original.

Haine stilate realizate de dvs. 

Cum să lărgiți hainele

Haina este largă, iar mânicile s-au strâmtat? Soluția sunt inserțiile. Acestea pot fi de orice fel: dantelă, materiale cu imprimeuri sau de culori contrastante.

Dacă haina preferată este strâmtă, folosiți inserții laterale. Materialul pentru acestea poate fi de o singură culoare sau de aceeași culoare cu haina.

Inserțiile contrastante, de textură și culori diferite vă vor ajuta să lărgiți haina și vor fi un element de decor interesant.

Iată cum puteți lărgi cu câteva mărimi o bluză sau o tunică. Faceți inserții la spate sau lateral.

Lărgirea pantalonilor se face astfel: folosiți inserții laterale pe toată lungimea. Acestea pot fi pe partea interioară sau exterioară a piciorului.

Dacă ați acumulat câteva kilograme în plus la abdomen, faceți inserții pe cordon la spate sau pe lateral.

O idee superbă de lărgire și alungire a unei rochii. Vreau și eu o astfel de rochie!

Astăzi puțini sunt cei care alungesc sau lărgesc hainele, deoarece este mai rentabil să-ți cumperi o haină nouă. Însă uneori vă pare rău să aruncați haina preferată și doriți să o transformați și să o înnoiți. Scurtarea este mult mai simplă, însă alungirea este puțin mai complicată.

Cum să alungiți hainele

Aceasta probabil este cea mai răspândită metodă de transformare a hainelor. Arată superb! În partea de jos a hainei se fac diferite inserții. Totul depinde de imaginația dvs.

O tendință modernă a acestui an sunt inserțiile din material transparent. Acestea pot fi realizate la fustele sau rochiile de vară.

O transformare radicală a pantalonilor. Inserțiile din dantelă sunt cusute la mijlocul pantalonilor. Pentru mai multă originalitate, decorați cu dantelă buzunarele și cordonul pantalonilor. Îmi place foarte mult această idee.

Pentru amatoarele stilului sport, o modalitate de transformare a pantalonilor sunt inserțiile din tricot în partea de jos a pantalonilor.

Cât privește bluzele, există foarte multe variante de transformare a acestora. Cele mai populare sunt inserțiile din dantelă.

Aceste idei mi-au trezit și mie dorința să-mi transform câteva haine preferate.

Înainte de a scăpa de o haină încercați să o transformați cât mai original folosind trucurile prezentate mai sus.