Cum se asortează culoarea încălțămintei cu cea a pantalonilor.

Pantalonii albaștri se asortează cu toate culorile.

Ni se întâmplă destul de des, atunci când ne privim în oglindă, să ne deranjeze anumite detalii. Acest lucru ar putea fi deoarece culoarea pantalonilor nu se asortează cu cea a încălțămintei. De aceea trebuie să fim foarte atenți atunci când alegem culorile.

Reguli de stil.

1. Pantalonii albi.

Culoarea albă se poate combina cu orice. Unica recomandare a stiliștilor este să nu combinăm încălțămintea neagră cu pantalonii albi pentru ținutele de zi cu zi, deoarece este o combinație destul de pretențioasă.

Pantalonii negri.

Chiar dacă avem impresia că negrul se combină cu orice, nu este chiar așa. Nu vă recomandăm, spre exemplu, să combinați pantalonii negri cu încălțămintea de culoare albă sau maro. Alegeți, pentru o ținută interesantă, încălțăminte de culoare deschisă.

Pantalonii gri.

Datorită versatilității, pantalonii gri se pot combina cu toate nuanțele de bază ale încălțămintei.

Pantalonii albaștri.

Este o culoare universală care se combină cu orice.

Pantaloni de culoare crem.

Este mai bine să alegeți culori deschise sau aprinse pentru încălțăminte, dar evitați culoarea neagră deoarece va fi un contrast prea agresiv.

Pantalonii de culoare maro închis.

Este destul de dificil să-i asortăm. Evitați încălțămintea de culoare gri, negru precum și nuanțele de roșu sau mov. Cu verde sau albastru închis veți obține, în schimb, o combinație foarte interesantă!

Pantaloni de culoare maro deschis.

Și în acest caz trebuie să selectați cu mare atenție culoarea. Dar este mai bine să renunțați imediat la încălțămintea de culoare gri și negru și să alegeți niște culori deschise. Dacă veți alege o nuanță potrivită, veți putea asorta pantalonii cu încălțăminte de culoare bordo sau verde.

Pantalonii verzi.

Singura culoare pe care va trebui să o evitați în acest caz este cea verde.

Pantalonii bordo.

Aceștia se combină aproape cu orice culoare, cu excepția movului și a maro închis. Puteți încerca chiar și verde sau albastru sau nuanțe de gri pentru o ținută mai clasică.

Nu vă fie frică să experimentați, veți obține niște ținute extraordinare!