Cum să vă legați fularul în această toamnă pentru a obține un look elegant

Vă propunem în acest articol cinci modalități de legare a fularului care vă vor ajuta să obțineți un aspect elegant.

Neglijența aparentă și comoditatea sunt mereu la modă.

Naturalețea, neglijența aparentă, comoditatea și simplitatea sunt principalele reguli ale unei ținute la modă. În acest sezon vor fi la modă fularele în carouri, culoarea de bază a cărora se combină cu îmbrăcămintea exterioară.

1.

2.

Fularul purtat cu o curea.

Nu este ceva nou, dar rămâne actual și în această toamnă; este în tendințe de anul trecut. Cu cât accesoriul va fi mai voluminos, cu atât imaginea Dumneavoastră va fi mai interesantă.

3.

4.

Fular dublu.

Acestea sunt un alt hit al sezonului de toamnă-iarnă, iar bloggerii de modă încearcă deja haine, jachete și fulare duble. O astfel de ținută vă va ține, cu siguranță, de cald până la sfârșitul toamnei. Fularele alese se pot diferenția unul de altul fie prin culoare, fie prin textură sau imprimeu.

5.

Fularul foarte lung.

Aceasta este o altă tendință care devine din ce în ce mai populară în rândul fashionistelor. Toamna trecută multe au ales metoda de a purta fularul aruncat pur și simplu peste umeri. Dar, pentru ca acesta să nu cadă, ar trebui să fie cât mai lung. Alegeți culorile aprinse, care vă vor scoate din anonimat în această toamnă: muștar, galben, cărămiziu sau roșu.

6.

7.

8.

Dacă aveți impresia că nu aveți suficientă imaginație cum să legați frumos o eșarfă, să știți că există foarte multe opțiuni.

Vă plac eșarfele sau fularele? Cum preferați să le purtați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!