Cum să-ți alungești hainele: câteva idei interesante pentru inspirație

În timpurile noastre nu este atât de actual să-ți modifici hainele vechi. Este mult mai simplu să cumpărați o haină nouă decât să o transformați pe cea veche. Deși, uneori nu doriți să aruncați acea haină, dar vreți să o împrospătați sau să o înnoiți. Scurtarea hainelor este, probabil, cea mai simplă metodă, însă o alungire frumoasă este mult mai complicat.

Practica ne arată că, acum, chiar și la unele haine noi și nemodificate, există imitația de alungire a lungimii fustei. Să începem cu fustele și rochiile. De exemplu, aplicațiile din material transparent la poalele hainelor femeiești.

Cel mai simplu mod: Adăugarea la margine a unei bucăți de material sau dantelă.

Inserții contrastante și cu ornamente.

Prin această modalitate puteți alungi mânicile (cu material contrastant), dantelă sau ale inserții fantastice la marginea de jos a pânzei. Cel puțin nu mai este plictisitor.

O transformare mai deosebită a detaliilor cu ornamente. Inserțiile aici sunt la mijlocul hainei. Transformarea blugilor în ceva original va fi pe placul domnișoarelor ce preferă stilul sportiv.

Pentru pulovere, cardigane există foarte multe posibilități. Cea mi răspândită este cea tăiată de la marginea de jos a articolului.

Puteți alungi atât la partea de jos, cât și la mijlocul hainei dacă permite modelul. Dantela poate fi înlocuită pentru materiale netransparente contrastante.

O idee genială care a fost găsită pe rețelele de socializare. Acest model este pentru amatoarele de dantelă și volănașe. Această mini fustiță poate fi îmbrăcată sunt un pulover sau sub o fustă de sărbătoare. De asemenea, puteți alege țesături de diferite culori și texturi.

Fiți mereu inventive și frumoase!