Cum să te îmbraci la vârsta de 76 de ani: hainele preferate ale lui Lauren Hutton, datorită cărora pare mai tânără și mai elegantă

Orice femeie visează să descopere elixirul tinereții, să fie mereu frumoasă și să arate impecabil în orice situație. Lauren Hutton, model și actriță americană, este un exemplu minunat în acest sens.

La baza garderobei sale stau piese vestimentare simple, dar care i se potrivesc perfect ca mărime și culoare.

Iată care sunt secretele sale vestimentare, care o ajută să aibă un look stilat și original.

Culorile pastelate.

Acestea îi subliniază reușit culoarea pielii, adăugându-i prospețime oricărei ținute a lui Lauren.

Pantalonii.

Deși blugii sunt mai practici și mai comozi, este bine să avem și pantaloni în garderoba noastră, mai ales acum când îi putem combina și cu adidași. Pantalonii cu încălțăminte pe talpă joasă pot chiar să alungească picioarele, însă este important să alegeți modelul corect și să-i combinați cu jachete sau cămăși interesante, așa cum o face Lauren.

Lauren preferă modelele clasice, în nuanțe de alb, negru și gri, dar nu ezită să poarte și ținute colorate. Acest costum albastru i se potrivește perfect!

Cămășile albe.

Acestea i se potrivesc perfect, întinerind-o considerabil. O alternativă a cămășilor sunt topurile albe, pe care să le purtați cu sacou.

Sacourile.

Lauren preferă hainele de culoare gri, care i se potrivesc de minune. Sacourile sunt întâlnite foarte des în ținutele sale, înlocuind cu succes cardiganele, bolerourile sau puloverele.

Fustele midi.

Lauren apare în modele originale de fuste, din diferite tipuri de stofă, de la piele la lână.

Chiar dacă are o siluetă perfectă, preferă să-și ascundă zona genunchilor și alte părți ale corpului. Acest fapt îi adaugă și mai multă eleganță și feminitate.

Lauren Hutton nu încetează să ne uimească cu stilul său unic. Suntem încântați de stilul său!