Blugii rupți nu mai sunt o problemă – se repară foarte simplu.

Mai devreme sau mai târziu totul se învechește. Dar acest lucru nu este un motiv să vă despărțiți de blugii preferați. De regulă, blugii se tocesc și se rup între picioare, în același timp pantalonii își păstrează aspectul frumos și sunt foarte confortabili, de aceea cu siguranță nu doriți să vă despărțiți de ei. Veți întreba cum să acționați în această situație?

Dacă toate încercările de a repara blugii nu au avut succes, vă propunem să încercați un truc diferit. După ce veți aplica această metodă, țesătura va deveni mai rezistentă, ceea ce va împiedica apariția unor noi rupturi.

Așadar să începem!Pentru început trebuie să întoarceți blugii pe dos. Puneți blugii pe o suprafață plană și lipiți de zona tocită, direct pe gaură o bucată de dublerin. Acum puteți trece la faza de peticire.

Alegeți pentru mașina de cusut un ac mai gros (100/6), slăbiți tensiunea aței superioare, selectați pasul 2-2,3 mm. Astfel ața nu se va rupe. Începeți să peticiți blugii, depășind cu aproximativ 1 cm limitele găurii (folosind cusătura inversă).

Pentru ca să fie mai puțin evidentă, peticirea se face cu cusături drepte (ca să arate firesc și calitativ).

Folosind cusătura inversă, faceți câteva cusături de bază, de 2-3 ori, în direcții diferite.

Când baza va fi sigură, faceți cusături paralele cu tivul, întorcând blugii sub piciorușul mașinii de cusut.

Pasul final – restabiliți cusătura de legătură cu ață de cusut pentru denim, care este cea mai potrivită după culoare.

Cu siguranță, această metodă de reparare a blugilor va fi foarte utilă pentru toți fanii acestora! Succes!