Cum să recunoaștem o femeie fericită după modul în care se îmbracă: 5 caracteristici de bază

Stilul unei femei fericite: acuratețea, eleganța și un pic de lux.

Fiecare femeie fericită are propriile sale secrete și trucuri pentru menținerea bunei dispoziții și a armoniei. Și fiecare din noi avem cheia propriei fericiri: pentru cineva este familia, pentru altcineva este cariera, cuiva îi este suficient să fie alături de persoana iubită. În orice caz suntem mulțumiți de ceea ce ne aduce în viața noastră un sentiment de armonie și de pace.

O femeie fericită de recunoaște de departe: prin manierele sale, prin aspect, prin stil…

Câteva caracteristici ale unei femei fericite:

1. O ușoara neglijență dar și acuratețe în același timp 

Un om fericit nu se uită la ceas pentru că nu se grăbește nicăieri. Femeia echilibrată nu are motive de stres și nici nu încearcă să dovedească ceva cuiva. Prin urmare ea are întotdeauna timp și dorință de a fi în armonie cu ea însăși: își va aranja părul, își va călca bluza și își va curăță pantofii.

Atenția acordată fiecărui detaliu este o reflectare a armoniei unei femei fericite.

2. Rochii și fuste

Din cauza rutinei și a grabei ignorăm deseori  esența noastră feminină în favoarea confortului și a practicității. Găsim milioane de motive să nu purtăm rochiile și fustele „neconfortabile”. Și nu e din cauza vremii de afară, dar a unui mod de viață prea agitat. O femeie fericită este în armonie cu feminitatea sa. Care alte piese vestimentare, dacă nu rochiile și fustele ne vor ajuta la exprimarea feminității noastre?

3. Lipsa stridenței și a extravaganței

În căutarea fericirii o femeie încearcă să provoace interes, deseori, însă, prin ținute și detalii provocatoare și extravagante. O persoană fericită nu are nevoie de o confirmare inutilă a originalității sale. Anume acest lucru denotă discreția și minimalismul elegant al ținutelor alese.

4. Lipsa vulgarității

Decolteul adânc și fustele mini vorbesc despre o femeie care este într-o căutare activă, are o mulțime de complexe sau e lipsită de gusturi. În orice caz niciunul dintre aceste lucruri nu o face fericită. O femeie fericită și independentă este atractivă în sine fără a trebui să recurgă la diferite tipuri de arme de seducție.

5. Accentele îndrăznețe

O femeie fericită nu se va pierde în nici un caz în mulțimea cenușie. În ținutele sale nu vor lipsi accesoriile de lux, bijuteriile și unele accente. O femeie înțeleaptă simte întotdeauna limitele dintre expresivitate și prost gust.

Secretul principal al stilului unei femei fericite constă din armonia spirituală și ochii ei strălucitori. Îmbrăcămintea este doar un mod de a exprima stările interioare. Dar atunci când avem niște ciocolate delicioase ne dorim neapărat să le împachetăm într-un ambalaj frumos.