Cum să purtați și să combinați fusta creion: Cele mai frumoase idei de ținute!

Fusta creion este un clasic atemporal care nu iese din modă. Este modelul de fustă care ajută la crearea unei ținute seducătoare, dar în același timp este ideală pentru ținutele de la birou. Se potrivește celor mai multe forme de corp, accentuând silueta. Este perfectă pentru ținutele office, dar poate fi adaptată perfect și pentru un stil mai elegant.

Fusta creion din denim

Fusta creion din denim un trebuie să lipsească din garderobă de vară! Pentru o ținută unică, integrați unele elemente din stilul vintage. Purtați fusta din denim cu un maiou, un pulover sau o bluză.

1.

2.

Fusta creion din piele

Vă doriți o ținută elegantă și originală? Fusta creion din piele este un must-have. Este potrivită pentru o ținută de birou, dar și pentru o ieșire în oraș.

3.

4.

Fusta creion cu prin floral

Purtați cu încredere fuste cu imprimeuri florale. Acest model adaugă un plus de rafinament ținutei dvs. În partea de sus alegeți să purtați cu articole într-o nuanță neutră.

5.

6.

Fusta creion cu paiete

Fusta lungă creion cu paiete este extraordinar de frumoasă și pur si simplu orbitoare! Combinați atent acest model de fustă. Desigur, ținuta cu o fustă strălucitoare necesită o atenție specială și o combinație competentă de haine și accesorii. Iată câteva ținute care ar putea să vă inspire:

7.

8.

Fusta creion din dantelă

Arată senzațional și aduc un plus de senzualitate și rafinament ținutei. Fusta creion din dantelă este potrivită pentru petreceri, dar pot fi opțiuni pentru ținute casual.

9.

10.

Fusta creion în carouri

Fusta creion în carouri este ținuta perfectă pentru birou.  Poate fi combinată cu o cămașă din denim, o bluză clasică, un maiou liber, dar și cu un pulover tricotat.

11.

12.

Fusta creion lungă

Se potrivește femeilor înalte. Acest model subliniază silueta, conferă eleganță și feminitate. Lungimea fustei este până la gleznă. O puteți purta cu pantofi clasici cu toc înalt, dar și cu pantofi sport, în funcție de modelul fustei.

13.

14.

Fusta creion de culoare neagră

După cum se spune: „femeile care poartă negru au o viață colorată”. Nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Ea poate fi dreaptă sau mulată, cu fermoar sau tăietură în față. Este de remarcat că, cu ajutorul ei, puteți crea nu numai un outfit clasic, dar și unul festiv sau casual — depinde pentru ce model optați și cum o asortați.

15.

16.

Fusta creion de culoare albă

Este un model delicat și extrem de feminin. Fusta albă accentuează silueta și conferă gingășie. În funcție de ținuta pe care vreți să o creați, o puteți combina cu piese vestimentare în diferite nuanțe, atât deschise cât și mai întunecate.

17.

18.

Fusta creion colorată

Fashionistele mai îndrăznețe pot opta pentru modele colorate. Fustele creion în nuanțe de roșu, albastru, galben, verde, albastru conferă prospețime, dar și diversifică paleta de culori a ținutelor. Iată câteva ținute spectaculoase:

19.

20.

Cum să purtați fusta creion:

— Lungimea perfectă a fustei creion este până la genunchi sau tivul trebuie să cadă imediat sub genunchi;

— Combinați modelele de fuste creion, cum ar fi cele din piele, strălucitoare sau dantelă, cu articole într-o singură nuanță;

— Purtați pantofi cu toc, astfel veți accentua feminitatea și delicatețea siluetei.