Cum să purtați pălării și șepci: cele mai stilate imagini pentru iarna 2021! 

Astăzi, o șapcă nu este doar un accesoriu de bază pentru iarnă, ci și un excelent adaos la o ținută. Cum să purtați elegant căciulile de iarnă și cum să alegeți o pălărie potrivită coafurii. Puteți afla despre toate acestea citind articolul de mai jos.

Ce căciula de tip beanie se poartă în această iarnă?

Așa-numita căciula beanie a devenit extrem de populară. Este puțin mai mare decât capul. Vârful căciulii atârnă liber, dar întreaga sa formă se potrivește destul de bine pe frunte și pe întregul cap.

1. 

Cel mai des, acest stil de căciulă este purtat cu seturi casual, de exemplu, cu blugi combinați cu încălțăminte confortabilă și îmbrăcăminte exterioară de iarnă.

2.

3.

4.

5.

6.

Asigurați-vă că căciula beanie se potrivește bine capului dvs. O puteți ridica puțin de pe frunte, mai ales dacă purtați breton. Acest lucru vă va oferi un aspect mai simpatic.

Cum să purtați bereta de iarnă? 

Acest accesoriu francez poate fi purtat în mai multe moduri. Arată grozav cu ținute casual, o combinație interesantă ar fi dintr-o pereche de blugi albaștri, un palton negru și o eșarfă. Se potrivește minunat și în ținute mai sofisticate, cum ar fi cu o fustă sau o rochie.

 

7.

8.

9.

10.

11.

Bereta de lână poate fi purtată înclinată ușor într-o parte.

12.

O puteți aranja chiar pe tot capul (atunci vă va fi mai cald și mai confortabil) sau o puteți aranja pe coroana capului într-un mod elegant, mai ales dacă aveți breton.

13.

Dacă vă plac accesoriile, puneți o broșă la beretă. Nu vă fie frică de culori. Bereta nu trebuie să se potrivească ideal cu mănușile sau eșarfa.

Cum să purtați o șapcă military iarna?

Dacă vă concentrați asupra unui stil cu adevărat elegant și feminin, alegeți un chipiu mai clasic care să se potrivească bine cu forma capului. Arată bine, atât pe părul lung lăsat pe spate cât și pe cel scurt.

14.

15.

De asemenea, șapca poate revigora tenul: dacă tipul cromatic este rece, se va potrivi o nuanță mai caldă de roz sau nisip, iar pentru tonurile calde ale pielii, alegeți un alb, gri și albastru.

16.

17.

18.

Cum să purtați o șapcă de iarnă cu pompon?

Șapca cu pompon de blană va arăta bine cu o haină mai puțin strictă, precum și cu jachete lungi din puf sau cele din piele de oaie. Această șapcă vă oferă un farmec feminin și face aspectul să arate mai lejer.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Ce șapcă să alegeți ca să nu vă strice coafura?

Întrebarea eternă a tuturor doamnelor: cum să purtați șapca de iarnă pentru a nu vă strica coafura? Nu se poate nega faptul că șapca arată cel mai bine cu părul lăsat pe spate. Un coc slab strâns sau o coadă legată asimetric în spatele urechii va arăta bine sub șapca de tip beanie sau beretă.

O șapcă mai liberă este cea mai potrivită pentru un coc strâns în partea de sus a capului – nu va strica coafura și nu va arăta urât. Pentru a adăuga puțină feminitate, puteți scoate niște fire de păr de sub șapcă sau beretă.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!