Cum să porți o eșarfă XXL și să arăți elegant în această primăvară? Peste 30 de idei pentru toate ocaziile

În această perioadă orice femeie este în fața unei dileme: cum să arăți elegant și totodată să nu-ți fie rece în acest timp de primăvară? Una din soluții ar fi o eșarfă XXL. Această piesă vestimentară este suficient de călduroasă pentru începutul și mijlocul primăverii și poate fi totodată un element remarcabil al ținutei dvs. Lățimea unei eșarfe XXL este de cel puțin 70 cm, asta o deosebește de o eșarfă obișnuită.

Cum se poartă eșarfele XXL

Se spune că pentru prima dată o astfel de eșarfă a fost purtată de contesa Palatină Izabela în sec. XVII.

Eșarfa XXL poate fi purtată atât pe umeri, cât și pe cap. Dacă încă nu aveți în garderobă o astfel de piesă vestimentară, trebuie să faceți rost neapărat de cel puțin una. Aceasta e o soluție sigură pentru o ținută frumoasă și elegantă.

Există o mulțime de feluri de a purta eșarfa XXL pe cap. Aici nu contează dacă e vorba de o eșarfă din lână, bumbac sau mătase, important e să o aranjați frumos.

Iată o mică instrucțiune video în care puteți învăța să legați eșarfa XXL în formă de turban.

Pentru păr scurt:

Pentru șuvițe lungi:

O altă variantă originală:

Eșarfă XXL din mătase:

Aranjarea frumoasă a eșarfei pe cap este o adevărată artă. Pălăriile și căciulile nu se potrivesc oricărei femei, fie din cauza stilului, fie din cauza efectului estetic. În schimb eșarfa XXL este o piesă vestimentară universală, care poate fi cireașa de pe tort din ținuta dvs.