Cum să porți cea mai modernă culoare a primăverii 2021: 10 idei minunate

Pantone Fashion Color Trend Report ne propune câte patru palete pentru fiecare sezon, iar pentru săptămânile Grand Couture din Paris, Milano și New York Pantone Color Institute propune două palete de culori, care includ una principală și alta neutră. La sfârșitul fiecărui an (decembrie), experții de la Pantone Color Institute anunță care va fi cea mai la modă nuanță a anului următor.

La 9 decembrie 2020 Pantone Color Institute a anunțat culorile anului 2021. De data aceasta s-a dovedit a fi nu una, ci două nuanțe: un gri Ultimate neutru și un galben aprins, care reîmprospătează, revigorează, inspiră speranță și este asociat cu bucuria.

Aproape toate mărcile au reacționat imediat la decizia institutului Pantone și au inclus în colecțiile lor această nuanță suculentă.

Dar cum se poartă această culoare?

Dacă doriți să alegeți ambele nuanțe ale anului 2021, atunci trebuie să optați pentru mai mult gri, iar galbenul poate fi prezentat ca un element separat sau accesoriu.

Dacă nu vă plac nuanțele aprinse, puteți alege un articol vestimentar în stilul colour blocking, în care una dintre nuanțe să fie galben.

Cele mai îndrăznețe femei optează pentru ținute monocrome în galben. Amintiți-vă că principala regulă în acest caz este să jucați pe contraste de semitonuri sau texturi.

Fashionistele care doresc să iasă în evidență pot să-și completeze ținutele cu accesorii elegante într-o nuanță de galben la modă. Pot fi bijuterii, curea, geantă, pantofi, ochelari etc.

Una dintre cele mai bune idei este să purtați un pulover / cardigan / bluză / cămașă / tricou de culoare galbenă, care vă va reîmprospăta ținuta, adăugând căldura primăverii.

Culoarea galbenă se combină cu multe nuanțe: negru, alb, gri etc.

Albul este o culoare de lux care face cu ușurință o imagine mai nobilă și mai elegantă. Combinația dintre alb și galben arată întotdeauna elegant: albul este calm, iar galbenul oferă un plus de strălucire ținutei.

Nu este neapărat necesar să alegeți nuanța propusă de Pantone Color Institute. Ghidați-vă, în primul rând, de caracteristicile individuale. Dacă nu vă place un galben aprins, alegeți altă nuanță.

Galbenul se combină bine cu imprimeurile în nuanțe neutre. Cel mai bun tandem este imprimeul zebra alb-negru, piton, girafă sau vacă. Cu motivele florale lucrurile se complică puțin, dacă decideți să alegeți un imprimeu colorat.