Cum să ne facem ținutele stilate și frumoase: 5 sfaturi pentru doamne

Odată cu înaintarea în vârstă fiecare femeie își formează deja un stil vestimentar bine definit.

Dar există câteva sfaturi prețioase care ne vor ajuta să ne facem ținutele mai frumoase și mai stilate folosind piese din garderoba noastră.

Aceste tehnici sunt foarte importante atunci când ne creăm ținutele.

Primul pas este să vă evaluați aspectul: coafura, machiajul, manichiura, hainele și încălțămintea sunt principalele semne ale unei femei îngrijite.

Pentru a arăta impecabil nu este neapărat necesar să purtați haine scumpe, ci să aveți un aspect îngrijit, iar îmbrăcămintea să corespundă vârstei și siluetei Dumneavoastră.

Probabil ați observat că părul curat și strălucitor, machiajul discret și o pereche de blugi și tricou vă vor face să arătați uimitor.

Alegeți haine care se potrivesc între ele și se combină cu tenul feței Dumneavoastră.

Știți cum se combină corect hainele cu imprimeu? Cea mai simplă metodă este să combinați o singură piesă cu imprimeul, iar restul să fie monocromatice.

O ținută foarte reușită: bluză cu buline albastre, blugi albi și sacou albastru. Sacoul se combină cu centura și cu bulinele albastre, iar cerceii cu perle se potrivesc cu forma bulinelor. Ținuta de alături, deși este mai îndrăzneață, este corectă din punct de vedere stilistic.

Un alt sfat util: pentru a obține o ținută reușită trebuie să puneți accente cu ajutorul accesoriilor: eșarfă, geantă, bijuterii, ochelari, umbrelă etc.

Gențile și bijuteriile voluminoase se descurcă foarte bine în acest sens.

Încă un sfat prețios. Dacă vă plac bijuteriile mari, atunci ar trebui să le combinați după formă și culoare.

Un alt accesoriu este umbrela pe care o purtăm doar pe timp ploios și ne gândim mai puțin la modul în care se combină cu ținuta noastră.

Umbrelele în carouri multicolore sau cu alt tip de imprimeu se combină cu foarte multe ținute.