Cum să faci reparație în bucătărie într-o singură zi: un exemplu perfect pentru cei ce nu dispun de timp și practic nu au bani

Istoria pe care v-o prezentăm astăzi reprezintă un exemplu ce dovedește că până și cea mai banală bucătărie din cel mai banal apartament poate fi transformată într-un loc în care te simți confortabil când iei masa sau stai cu prietenii la o ceașcă de cafea. Și toate acestea se pot obține în doar o singură zi! Vă pare ireal, nu-i așa? Dar această pereche a demonstrat că nimic nu este imposibil.

Reparație în bucătărie

De fapt această pereche a închiriat apartamentul și s-a înțeles cu proprietarul să le scoată din plata pentru chirie suma investită în reparația bucătăriei.

La o privire superficială a devenit clar că în ultimii 20 de ani nimeni din chiriași nu a mișcat un deget pentru a îmbunătăți condițiile din apartament. Cu cât mai profund analizau situația cei doi, cu atât mai îngrozitoare părea starea bucătăriei.

Totuși cei doi au rămas pozitivi și au făcut din această reparație o mică sărbătoare a lor. E foarte important să fii gata să duci la bun sfârșit ceea de ce te apuci!

După ce au dat jos dulapurile suspendate și au mai trecut printr-o undă de șoc, tinerii au decis definitiv să schimbe radical situația în această încăpere.

Brâul de faianță al mobilei de bucătărie era într-o stare deplorabilă și a zburat imediat la coșul de gunoi.

A urmat asamblarea unor dulăpioare noi. Ei au ales niște materiale accesibile ca preț, iar primele rezultate au fost o sursă de inspirație foarte importantă pentru ei.

Economisind ceva bani din contul dulapurilor, ei au decis să instaleze o mașină de spălat vase.

Cei doi au pus accent pe un design modern de aceea au ales minuțios fațadele și tăblia pentru noul mobilier.

E curios că ea a dorit anume o tăblie din lemn. Îi place tot ce este natural, mai ales că e vorba de locul unde se prepară și se consumă mâncarea.

Plita cu inducție a fost o altă alegere inteligentă. Totul arăta superb, mai puțin brâul de faianță…

Chiuveta din granit s-a înscris perfect în noul design, fiind și foarte funcțională. Iar brâul s-a decis să fie nu din faianță, ci din lambriu de plastic cu textură de lemn.

Apropo, gospodina s-a implicat și ea foarte activ în asamblarea mobilei. De altfel în poze se vede câtă plăcere îi face acest proces.

În ceea ce privește electrocasnicele și vesela, perechea iarăși a pus accent pe calitate.

Unicul lucru pe care nu s-au încumetat să-l facă cei doi cu mâna lor au fost instalațiile. Specialiștii au făcut totul ca la carte.

Iată dulapurile superioare montate. Încăperea deja seamănă de-a dreptul cu o bucătărie!

A urmat montarea ușilor. Era deja pe înserate, dar ambii erau optimiști că vor reuși să facă totul într-o singură zi.

Iată bucătăria nouă! Simplă. simpatică și, cel mai important, făcută de sine stătător.

Apoi au fost puse la locul lor toate mărunțișurile. Bucătăria este gata să prepare primele bucate!

Iată cât de simplu este să faci reparație în bucătărie dacă ești gata să depui un minim de efort. Și cel mai curios e că te poți încadra într-o singură zi! Important e să prevezi din timp toate lucrurile și să faci un plan bine pus la punct.

Credeți că ați putea repeta această performanță la dvs. acasă?