Cum să determinăm și să alegem corect mărimea unui sutien: tabelul cu mărimi.

Fiecare femeie ar trebui să-și poată alege corect lenjeria pentru ca dacă veți ști cum să determinați mărimea sutienului, veți putea și să vă puneți în evidență părțile frumoase ale corpului Dumneavoastră.

Dacă nu veți alege corect mărimea sutienului, veți simți disconfort și nici hainele nu se vor aranja bine.

Multe doamne comit greșeli tipice: cele cu sânii mari cumpără sutien de mărime mică și invers. Nu trebuie să faceți acest lucru deoarece mărimea greșită a sutienului poate influența nu doar asupra esteticii, dar și a confortului Dumneavoastră. Pe parcursul vieții formele corpului nostru se schimbă în dependență de scăderea sau creșterea în greutate, de aceea, chiar dacă sunteți sigură că purtați o anumită mărime, înainte de a procura sutienul, este bine să mai verificați o dată. Numărul indică circumferința pieptului, iar litera indică mărimea cupei. Dacă nu știți cum să determinați mărimea unui sutien, vă ajutăm noi. Veți avea nevoie de un centimetru, iar apoi vă vine în ajutor următorul tabel.

Cum să facem măsurările pentru a determina mărimea sutienului

Înainte de a determina mărimea sutienului, este necesar să se măsoare corect circumferința pieptului și a zonei de sub piept.

1. Îmbrăcați lenjeria care se aranjează perfect pe pieptul nostru.

2. Stați drept pe podea.

3. Expirați aerul din plămâni.

4. Cu banda pentru măsurat măsurați circumferința zonei de sub piept. Verificați de două ori aceste măsuri. O dată când inspirați și a doua oară când expirați aerul din piept și apoi calculați media aritmetică.

5. Circumferința pieptului se determină prin plasarea benzii strâns pe corp, deasupra părților proeminente.

Cum să aflați mărimea sutienului

După efectuarea măsurătorilor necesare, puteți determina cu ușurință mărimea sutienului. Există două moduri de a face acest lucru.

1. În dependență de circumferința pieptului:

63-67 cm – 65;

68-72 – 70;

73-77 – 75;

78-82 – 80;

83-87 – 85;

88-92 – 90;

93-97 – 95;

98-102 – 100;

103-107 – 105;

108-112 – 110;

113-117 – 115.

2. Acum veți vedea cum să determinați corect dimensiunea cupei. Diferența dintre valorile circumferinței pieptului și a zonei de sub piept va fi numărul care vă va ajuta să aflați mărimea sutienului:

10-11 – AA (0);

12-13 – A (1);

14-15 – B (2);

16-17 – C (3);

18-19-D (4);

20-21 – E (5);

22-23-F (6).

Verificați cum se aranjează mărimea selectată a sutienului

Acum puteți să vă alegeți cu ușurință modelul pe care îl doriți, dar ar fi mai bine să-l măsurați, totuși.

1. Verificați circumferința. Dacă alegerea este corectă, lenjeria se va aranja perfect pe corp și vă veți simți comod în ea. Evitați să o strângeți prea mult deoarece își va pierde din elasticitate, dar nici nu purtați sutienul prea larg. Există o regulă care trebuie respectată: între coloană vertebrală și sutien trebuie să existe un spațiu care să vă permită să plasați degetul mare.

2. Verificați cum se aranjează cupele.

3. Dacă în timpul măsurărilor nu ați obținut un număr întreg, este mai bine să-l rotunjiți, deoarece puteți ajusta sutienul.