Cum să creezi un design irepetabil pentru dormitorul tău? 25 de idei fascinante!

Spunem deseori că bucătăria este cea mai importantă încăpere din casă. Aici are loc o adevărată magie, cea a preparării și savurării bucatelor. Apoi ne amintim că și salonul este la fel de important – aici primim oaspeții, comunicăm și ne relaxăm. Dar cum rămâne cu camera de baie? Nici fără ea nu ne-am descurca.

De fapt, nu există în casă camere mai importante și camere fără importanță. Fiecare din ele își are rolul și rostul lor. Cu toate acestea, dormitorul are un rol special în fiecare casă. Ce facem aici? Dormim, facem dragoste, ne schimbăm, ne aranjăm, citim înainte de somn, privim la televizor. Dimineața, în dormitor dau buzna copiii și ne spun ”Bună dimineața!” Prin urmare, tot ce se află în dormitor ar trebuie să fie gândit în cele mai mici detalii – veioze, portiere, culoarea pereților, mobilier, etc.

Dormitorul spune multe despre noi. Interiorul lui reflectă temperamentul nostru, caracterul, bineînțeles, gustul estetic și ocupația celui ce trăiește în el. Da, așa e, nu e o greșeală – cel ce trăiește în el! Anume în dormitor are loc o parte importantă din viața noastră, acea parte a vieții de nimeni știută, acea parte specială și intimă. Aici putem fi noi înșine. Probabil, din acest motiv accesul în dormitor pentru persoanelor străine este de obicei limitat.

Dormitorul nu se aseamănă nici cu o altă încăpere din casă și fiecare dormitor în parte este diferit și unic. Dormitorul unei persoane senzuale și pasionale este total diferit de dormitorul unei persoane timide și romantice. Preferința noastră pentru lux sau, dimpotrivă, pentru minimalism și ascetism, se reflectă pe deplin în modul în care este amenajat dormitorul. Dar acestea sunt, desigur, extreme. Între aceste extreme există spațiu pentru imaginație creatoare, fiecare idee are dreptul la viață și orice detaliu poate conta.

Vă îndemnăm să analizați aceste 20 de idei de interioare ale dormitorului. Suntem siguri că vă vor inspira în alegerea și crearea dormitorului de vis!

1.

2.

3.

4.

5.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.