Cum să confecționați singuri un uscător din țevi de plastic

La momentul actual există mai multe soluții comode și mai eficiente, care nu vă ocupă spațiul din balcon, de pe holuri sau din camere.

Uscătorul de rufe este cea mai eficientă metodă de a usca hainele foarte repede, indiferent de anotimp. Dacă vara uscarea rufelor la aer reprezintă o metodă bună, atunci toamna și iarna, când umiditatea este crescută, acest proces devine mult mai dificil și mai anevoios. Lucrurile devin și mai complicate în cazul familiilor cu copii mici.

De aceea vă propunem, în acest articol, să confecționați un uscător de haine pe care să-l fixați pe calorifer.

Se confecționează destul de simplu, încercați.

Uscător de haine.

Pentru a confecționa un asemenea uscător veți avea nevoie de țevi din polipropilenă cu un diametru de 20 mm și de mai multe te-uri; numărul lor va depinde de numărul de bare: pentru 3 bare veți avea nevoie de 6 te-uri.

Pe lângă aceasta veți avea nevoie de un aparat de lipit țevile din plastic. Dacă nu aveți un astfel de aparat, puteți uni țevile încălzindu-le cu un termofor.

Vom confecționa un uscător de haine cu 3 bare.

Măsurați caloriferul pentru a determina locul uscătorului.

Asamblați prima parte a uscătorului: te-urile (am folosit trei, după cum am menționat deja) și un cot.

Asamblați, în același mod, și cealaltă parte a uscătorului.

Lipiți țevile pe o parte.

Apoi pe cealaltă. Uscătorul de haine este gata.

Acest uscător arată destul de bine, nu este voluminos și se confecționează foarte ușor.

Și, pe lângă aceasta, veți avea, de acum încolo, unde să uscați hainele sau chiar și încălțămintea, fără a ține cont de timpul de afară. Familia Dumneavoastră va fi foarte mulțumită!

Ce părere aveți despre o asemenea idee? Ați dori să încercați să confecționați și Dumneavoastră un asemenea uscător? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!