Cum să combini frumos blugii cu puloverul, ca să fii mereu stilată? 15 ținute frumoase, actuale în 2020!

Nu știți cum să creați o imagine elegantă și la modă? Încercați o superbă combinație de blugi cu un pulover sau jerseu. Acest ansamblu vă va ajuta să arătați perfect în viața de zi cu zi. Combinația de blugi cu un pulover reprezintă cea mai simplă soluție. Dacă veți asorta corect aceste piese vestimentare, veți fi foarte stilată și elegantă!

Indiferent dacă mergeți la o plimbare cu prietenii sau vă așteaptă următoarea vizită la magazin după cumpărături, blugii și puloverul se vor așeza în mod ideal pe corp și vor sublinia formele frumoase a siluetei dvs. Desigur, doar dacă veți alege modelele potrivite pentru dvs (mărime, culoare, stofă).

Blugi și pulovere, noul trend pentru anul 2020 – cele mai moderne și de succes combinații, perfecte pentru iarna aceasta. 

1. 

2. 

3. 

4. 

5.  Stiliștii, la rândul lor, ne recomandă în acest an, să acordăm atenție blugilor moderni cu talie înaltă și cu o lungime de 7/8. Iar modelul blugilor poate varia în funcție de propriile preferințe. Pentru unele doamne se vor potrivi perfect blugii skinny, îngustați sau de tip cloș.

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. Pentru a alege un pulover sau jerseu, bazați-vă pe trăsăturile propriei siluete și preferințele dvs. Designerii ne recomandă să alegem modele de culori intense. Actuale sunt diversele varietăți de decor sub formă de broderii, pietre, mărgele, paiete sau printuri.

15. 

Puloverul tricotat este piesa preferată a tuturor pentru iarnă, dar combinația de pulover cu blugi deseori pare a fi plictisitoare și banală. Învățați cu ce să combinați un pulover obișnuit ca să obțineți o ținută foarte chic!

Vă dorim să arătați mereu impecabil!