Cum să aveți o siluetă frumoasă: 7 reguli vestimentare pentru femeile de după 40 de ani

Femeile ajunse la această vârstă minunată și-au definit deja stilul vestimentar și știu ce fel de machiaj și coafură li se potrivește. Însă unele femei, odată ce trec de această vârstă, alge să facă o schimbare de look.

Dacă vă gândiți și Dumneavoastră la o eventuală schimbare, vă propunem câteva reguli vestimentare, care vă vor ajuta să arătați impecabil.

1. Haine cu mâneci 3/4.

Pentru a părea mai svelte și mai tinere poate fi suficient să purtăm haine cu astfel de mâneci.

2. Rochii parte peste parte.

Acest model este o adevărată baghetă magică, ajutându-ne să părem mai suple. Alegeți o rochie midi simplă sau cu un imprimeu original și veți arăta perfect.

3. Culori deschise în zona feței.  

Purtați o eșarfă roz pal sau sau o helancă de culoarea laptelui pentru a distrage atenția de la unele imperfecțiuni ale feței.

4. Îmbrăcăminte cu talia înaltă.

Regula se aplică blugilor și pantalonilor. Modelele cu talia înaltă vă vor ajuta să păreți mai înalte și mai suple. Iar o pereche de pantofi cu toc vă va completa cu succes ținuta.

5. Geantă cu lanț.

Renunțați la gențile voluminoase și fără formă în favoarea unor modele mici, care arată foarte elegant.

6. Paiete în zona feței.

Paietele, care reflectă lumina, vor face ca fața Dumneavoastră să pară și mai tânără. Dar vă recomandăm să evitați modelele voluminoase cu paiete mari, deoarece arată vulgar.

7. Croială sofisticată.

Croiala sofisticată a hainelor adaugă dinamism, ajutându-se să părem mai tinere. Optați pentru rochiile și fustele asimetrice, care arată foarte elegant.

Fiți mereu fericite, tinere și frumoase!