Cum să te îmbraci astfel încât să arăți scump: 12 recomandări pentru o ținută superbă

”Nu am judecat niciodată femeile care își doresc o viață mai bună, nu înțeleg bărbații care se plâng că femeile au nevoie doar de bani… Ei admiră femeile îngrijite, bine îmbrăcate, cu părul lung, care folosesc parfumuri bune și care au o manichiură perfectă… Se spune că frumusețea necesită sacrificii… Prostii! Frumusețea necesită bani!” – Karl Lagerfeld.

Acest designer iubit și admirat de multe femei din întreaga lume spunea că nu judecă femeile care își doresc să fie atrăgătoare, stilate și frumoase. El învinuia bărbații, care consideră că frumusețea necesită sacrificii. Este o iluzie – frumusețea are nevoie de bani, timp și îndemânare.

Nu fiecare reușește să creeze o imagine perfectă, dar aceste recomandări vă vor ajuta să arătați bine.

Stilul propriu

Femeia trebuie să atragă prin stilul individual. Excesul de pietre sclipitoare, lurex, broderii și alte elemente decorative nu înfrumusețează femeia. Accesoriile trebuie să accentueze și să evidențieze personalitatea femeii.

Individualitatea

Imaginea Dvs. trebuie să fie unică și individuală. Puteți să completați ținuta cu accesorii deosebite, eșarfe elegante sau ochelari de soare originali.

Femeia îngrijită este o femeie frumoasă

Este important nu doar să păstrați și să mențineți în stare bună garderoba, dar și să vă îngrijiți corpul. Pielea fină și curată, părul aranjat, manichiura perfectă caracterizează femeia mai mult decât vestimentația scumpă. Hainele trebuie să fie mereu călcate și să corespundă mărimii Dvs. Croiala și forma ținutei trebuie să accentueze feminitatea și să ascundă imperfecțiunile siluetei.

Calitatea – cheia succesului

Nu insistați să purtați doar ținute de brand sau cu un logo renumit, optați pentru calitatea hainelor din garderoba Dvs. – este cheia succesului.

Bijuteriile stilate

Bijuteriile moderne sunt originale și stilate. Aceste accesorii, însă, nu trebuie să fie o imitare a bijuteriilor sau a pietrelor prețioase.

Stilul clasic

Stilul clasic va fi mereu la modă. Pentru a arăta perfect purtând o haină clasică trebuie să alegeți haine de calitate. Nu economisiţi pe țesături. Rochiile sintetice, nu vor arăta niciodată elegante sau feminine.

Sesizați diferența:

Blănurile artificiale

Când alegeți să purtați blănuri artificiale, respectați o singură regulă – blana nu trebuie să fie o imitare ieftină sau necalitativă a unei blăni veritabile. Optați pentru culorile naturale și forme deosebite.

Decorul calitativ al hainelor

Majoritatea ținutelor vestimentare de calitate au o croială simplă. Puteți înlocui furnitura simplă cu accesorii masive, stilate sau scumpe.

Tendințele actuale

Tendințele moderne sunt foarte schimbătoare. Nu alergați după tendințe procurând haine doar pentru un sezon. Peste câteva luni acestea nu vor mai fi actuale. Alegeți ceea ce vă subliniază individualitatea și originalitatea. Doar astfel veți reuși să vă evidențiați din mulțime.

Calitatea, nu cantitatea

Garderoba încărcată cu haine care nu le purtaţi este o greşeală frecventă. Preferaţi să optaţi pentru calitatea hainelor şi nu adunaţi haine multe, dar necalitative.

Opriți-vă la timp

Nu exagerați cu bijuteriile și accesoriile. Respectați echilibrul între accesorii, machiaj și produsele de îngrijire a părului. Nu încărcați ținuta cu multe bijuterii sau farduri.

Învățați să vă prezentați

Poziționați-vă! Nu purtați haine în care nu vă simțiți confortabil. Fiți încrezută în frumusețea Dvs. Zâmbetul, simțul umorului și sclipirea din ochi trebuie să fie mereu cu Dvs. Conversați cu cei din jur, demonstrați bunele maniere pe care le posedați, nu evitați să râdeți, chiar și de persoana Dvs. Astfel veți atrage simpatia celor din jur.

Deseori reguli sunt neglijate, chiar dacă sunt știute de fiecare femeie. Respectați-le, accentuați individualitatea şi personalitatea Dvs. Bucurați-vă de complimente și admirație.