Cum să arăți mai suplă cu ajutorul hainelor: 10 trucuri simple

Vestimentația potrivită ne poate ajută să arătăm mult mai suple. Uneori trebuie să ascundem urgent surplusul de kilograme și nu dispunem de timp pentru a aștepta efectele dietei și antrenamentelor la sală. Iată de ce, redacția noastră îți va împărtăși câteva trucuri pentru o apariție impecabilă, în ciuda câtorva kilograme în plus.

Adaugă o linie verticală

Oferă predilecție unei ținute în mai multe straturi, completată de un sacou lung. Acest truc îți conferă înălțime și suplețe. De menționat că este important să atragi atenție unde sunt amplasați nasturii sau butoanele. Acestea ar trebui să fie într-un singur rând, pentru a crea senzația vizuală de subțiere.

Alege un sutien potrivit

Atunci când bustul nu este susținut și, respectiv, nu are o formă armonioasă, acesta devine în mod vizual o prelungire a abdomenului, atrăgând atenția asupra lui. Un sutien de mărimea potrivită va ridica pieptul și va crea o distanță favorabilă siluetei între bust și abdomen.

Adaugă un accent colorat ținutelor monocrome 

Creează-ți o ținută într-o singură culoare, iar apoi adaugă-i un detaliu colorat: un sacou, o fustă sau un top. Este un truc perfect pentru a sustrage atenția de la zonele problematice.

Optează pentru rochiile siluetei A

O siluetă trapezoidală (asemeni celei din anii 60), fără haine mulate pe talie sau rochii drepte în stilul anilor 20 – iată de ce anume ai nevoie pentru a-ți crea o ținută ideală și avantajoasă.

Încheie-ți hainele în mod corespunzător

Asigură-te că haina cu nasturi va acoperi punctul cel mai proeminent al abdomenului. Dacă partea cu nasturi va veni exact de-asupra abdomenului, oricât de mic ar fi, acesta va deveni mai vizibil, iar dacă aceasta este zona ta problematică, ea va fi accentuată de această greșeală.

Evită stofele ușoare și vaporoase

Stofele ușoare vor evidenția neregularitățile și proeminențele. Optează pentru țesăturile pline și dense, care vor ține silueta ca un corset. Este indicat să evitați țesăturile gen fleece sau cele buclate care vor crea impresia de volum suplimentar și indezirabil.

Nu purta un top scurt sau unul prins în brâu

Riști astfel să accentuezi linia abdomenului, care va atrage toate atenția. Poartă un top lung peste brâu. Lungimea acestuia trebuie să fie un pic peste locul unde se încheie abdomenul.

Alege geanta potrivită

Chiar și dimensiunile genții pot să corecteze vizual silueta: optează pentru o geantă mare și vei arăta mai subțire. Minionele trebuie să opteze pentru gențile de dimensiune medie.

Alege stofe mate

Stofele lucioase atrag atenția și accentuează chiar și cel mai mic defect al siluetei, de aceea optează mereu pentru stofele mate.

Fii atentă la bluzele și rochiile parte peste parte

Un model care, cu siguranță, te avantajează: nu doar că îți ascunde burtica, dar și îți prezintă silueta în lumina cea mai favorabilă, accentuându-ți bustul.

Tu ce trucuri folosești pentru a părea mai suplă? Așteptăm cu nerăbdare comentariile tale!