Cum să alegeți un gard ieftin și frumos pentru casă sau pentru casa de vacanțe

Fiecare persoană visează să aibă o casă frumoasă și curată în interior și în exterior, pentru aceasta însă este nevoie de mult timp, de efort și de foarte mulți bani.

Pe lângă aceasta mai apare o altă problemă: apar tot mai mulți oaspeți nedoriți, de aceea suntem nevoiți să instalăm garduri de protecție. Dar și acestea sunt destul de scumpe.

Echipa noastră a decis să vă ofere  unele sfaturi utile despre ce tip de gard să alegeți: să fie practice și să nu coste prea mult. Sperăm să vă fie de ajutor!

Așadar:

1. Cel mai simplu și mai ieftin gard este cel din plasă de sârmă care se fixează pe stâlpi de susținere. Dacă veți decide să instalați asemenea gard, trebuie să știți că plasa costă destul de mult, în schimb acesta este cel mai simplu tip de gard pe care-l puteți instala singuri.

Unicul său dezavantaj este că se prin el se vede totul.

2. A doua opțiune este asemănătoare cu prima, dar este puțin mai scumpă, dar acest gard este destul de frumos. Totul depinde de locul unde va fi instalat: dacă aveți o casă de vacanță unde ați optat pentru un anumit stil, atunci această opțiune este perfectă.

Dacă veți împrejmui cu gard de protecție o grădină de legume și o căsuță mică, atunci este mai bine să alegeți prima opțiune.

Dacă alegeți al doilea tip de gard trebuie să țineți cont de faptul că va fi mai dificil sa-l instalați singuri, deoarece este nevoie de unele cunoștințe și abilități mai speciale.

3. Dacă aveți o casă mare și multe de valoare în curte și pe teritoriul grădinii, atunci puteți alege această opțiune. Veți avea nevoie de o echipă care va fixa stâlpii de susținere, va construi o fundație și apoi va instala foile de tablă cutată.

Acest tip de gard este mai scump, dar veți scăpa în schimb de privirile indiscrete ale vecinilor și ale trecătorilor.

4. Ultima opțiune este mai bună, cea mai ieftină și cea mai frumoasă. Dar pentru aceasta este nevoie de multă răbdare, de muncă și va trebui să așteptați mulți ani.

Vorbim despre gardurile vii precum cel din tuie sau din alte tipuri de conifere. Pentru aceasta este necesar să cumpărați mai multe plante mici care să vă bucure ochii mulți ani.