Cum s-au schimbat 13 vedete de la Bollywood, ale căror filme, vrem noi sau nu vrem, aproape toată lumea le-a privit

Prin intensitatea pasiunilor și a numărul de lacrimi vărsate, filmele indiene au reușit, de-a lungul anilor, să capete destulă popularitate. Domnișoare în rochii strălucitoare care cântă și dansează la nesfârșit și binele care triumfă întotdeauna asupra răului.

Vă propunem să vedeți cum arată la moment actorii care au jucat cândva în aceste filme.

Mithun Chakraborty, 67 de ani.

Datorită rolului din legendarul film „Disco Dancer”, care i-a adus faima la nivel mondial, toată lumea îl numește Jimmy. Actorul continuă să joace în filme și este considerat unul dintre cei mai bogați și de succes actori de la Bollywood.

Amitabh Bachchan, 76 de ani.

Actorul a jucat în aproximativ 200 de filme, însă, pe lângă cariera sa de film, Bachchan este implicat și în politică și este prezentatorul emisiunii „Cine vrea să devină milionar?”

Aishwarya Rai, 45 de ani.

Câștigătoarea concursului Miss World 1994, modelul și actrița Aishwarya Rai, a obținut faimă dincolo de hotarele țării sale natale. Actrița s-a căsătorit în 2007 cu actorul Abhishek Bachchan, fiul lui Amitabh Bachchan.

Jackie Shroff, 62 de ani.

Numele complet al actorului indian Jaikishen Kakubhai Shroff. Actorul este câștigătorul mai multor premii pentru cel mai bun rol masculin și este implicat în continuare în filmări.

Kajol, 45 de ani.

Actrița indiană Kajol, cunoscută pentru rolurile din filmele My Name is Khan, The Uncleaned Bride and Blind Love, este deținătoarea recordului pentru numărul de nominalizări la cel mai mare premiu al Bollywoodului și una dintre cele mai apreciate actrițe indiene. Cariera de succes nu o împiedică pe Kajol să participe activ la viața socială. Este ambasadoarea Loomba Trust, o organizație de caritate britanică care sprijină văduvele și copiii lor din întreaga lume.

Dharmendra, 83 de ani.

Actorul Dharmendra poate fi pe bună dreptate mândru de cariera sa.

Rakhi Gulzar, 72 de ani.

Actrița s-a filmat în peste 80 de filme și a primit numeroase premii, inclusiv unul dintre cele mai înalte premii de stat din India, Padma Shri.

Shahrukh Khan, 53 de ani.

Shahrukh Khan este un actor vestit la Bollywood. La momentul actual continuă să joace în filme și se implică activ în activități de caritate.

Rekha, 64 de ani.

Rekha și-a început cariera la o vârstă fragedă pentru a o ajuta pe mama sa când tatăl ei le-a părăsit și continuă să se filmeze și până în prezent. A jucat în circa 200 de tablouri, printre care „Dragă Umrao”, „Setea de răzbunare” și „Sotul”. În plus, Rekha a scris 3 cărți și a înregistrat 2 albume.

Rishi Kapoor, 67 de ani.

Lui Rishi, fiul legendarului Raj Kapoor, i-a fost destinat să devină actor. Rolul din filmul „Bobby” i-a adus succes și titlul onorific de cel mai bun actor al anului. Kapoor este căsătorit și are 2 copii. Actorul își continuă cariera.

Jaya Prada, 57 de ani.

Jaya Prada a vrut să devină dansatoare, dar soarta a decis să fie altfel. PE la mijlocul anilor 90 actrița a început a cocheta și cu politica, iar astăzi este membru al partidului „Rastria Lok Dal”.

Salman Khan, 53 de ani.

Salman Khan este un actor indian foarte apreciat. Rolul din filmul „I Loved” i-a adus faima lui Khan, iar filmul „Cine sunt eu pentru tine?”, recunoscut drept unul dintre cele mai de succes din istoria Bollywoodului, i-a dublat faima.

Hema Malini, 70 de ani.

Actrița Hema Malini, care a interpretat rolurile lui Seeta și Geeta, este cunoscută chiar și celor care sunt departe de cinematografia indiană. Filmul despre surorile gemene i-a adus faima mondială. La moment Hema se filmează destul de rar, implicându-se mai mult în politică.

Care dintre acești actori, după părerea Dumneavoastră, nu și-a pierdut din farmec de-a lungul anilor? Ce părere aveți despre cinematografia indiană modernă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!