Cum s-a schimbat stilul a 18 vedete de la începutul carierei până în prezent

Stilul vedetelor se schimbă treptat de-a lungul anilor, imaginea lor de la începutul carierei fiind foarte diferită față de cea din prezent.

Nu oricine este dispus să facă transformări radicale de look, precum schimbarea culorii părului de la blond la brunet, alegerea unei tunsori foarte scurte sau schimbarea stilului vestimentar. Însă vedetele trebuie să-și reinventeze tot timpul imaginea pentru a rămâne mereu în atenția publicului, pentru a avea succes și a se menține în topurile popularității.

În selecția următoare veți putea vedea cum s-a schimbat imaginea celebrităților mondiale de-a lungul anilor. Unele dintre ele au suferit niște metamorfoze incredibile!

Angelina Jolie.

Adele.

Kate Hudson.

Gillian Anderson.

Kesha.

Halle Berry.

Billie Eilish.

Natalie Portman.

Unele vedete devin și mai atrăgătoare odată cu trecerea anilor, arătând mult mai bine acum decât la începutul carierei.

Kate Beckinsale.

Kylie Jenner.

Jodie Foster.

Câteva schimbări de look pot ajuta orice persoană să arate bine. Culoarea părului este foarte importantă când ne dorim o schimbare și este cunoscut faptul că nuanțele mai deschise reușesc să șteargă câțiva ani de pe chip.

Rebel Wilson.

Christina Ricci.

Hilary Duff.

Joanne Rowling.

Susan Sarandon.

Monica Bellucci.

Ornella Muti.

După cum vedem unele vedete au înflorit total de-a lungul anilor și s-au transformat în cea mai bună versiune a lor. Pentru unele a fost nevoie de mult efort și ambiție, pentru altele a fost mai simplu, fiind ajutate de gene.

Care dintre aceste vedete arată, după părerea Dumneavoastră, mai bine odată cu trecerea anilor? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!