Cum s-a schimbat garderoba lui Kate Middleton de când a devenit membră a familiei regale

Fanii admiră frumusețea și eleganța lui Kate Middleton. Nu degeaba în Anglia a fost recunoscută drept cea mai stilată femeie, lansând termenul de efectul Keith.

Kate Middleton avea deja propriul stil și înainte de a deveni ducesă. Pentru a dovedi acest lucru am compilat o listă cu cele mai elegante ținute ale lui Kate Middleton înainte de a deveni membră a familiei regale.

1.

Această fotografie a fost făcută în iunie 2005. Kate poartă blugi, acest articol vestimentar care nu se va demoda niciodată.

2.

O altă fotografie din iunie 2005. Kate Middleton strălucește pur și simplu în ziua absolvirii Universității St Andrews din Scoția. Acolo l-a cunoscut pe prințul William.

3.

Câteva luni mai târziu, în august 2005, Kate Middleton a fost văzut la un meci de fotbal. A purtat o pereche de blugi, o jachetă maro și o pălărie care i se potrivește de minune.

4.

În noiembrie 2005 a fost surprinsă într-o ținută cu blugi de culoare deschisă și o jachetă albastră care contrastează perfect cu nuanța părului.

5.

În iunie 2006 ducesa a mers la un meci de polo îmbrăcată într-o rochie roșie până la genunchi.

6.

Kate știe să poarte cu demnitate orice ținută, oricât de simplă ar fi aceasta. Această fotografie, făcută în iulie 2006, este o dovadă a acestui fapt. Kate poartă pantaloni albi cu talie joasă și un pulover bej.

7.

Kate Middleton în martie 2007. Arată uimitor în această ținută cu cizme înalte și beretă elegantă, care ne amintește de anii ’60.

8.

În mai 2007 a fost fotografiată în drum spre serviciu. De această dată a optat pentru o ținută care combină mai multe stiluri.

9.

Iunie 2007. Încă o dovadă a faptului că blugii ne salvează întotdeauna.

10.

Iulie 2008. Viitoarea ducesă de Cambridge a sosit la nunta dintre Lady Rose Windsor și George Gilman, care a avut loc într-o frumoasă capelă regală situată în inima Londrei lângă Podul Waterloo.

11.

Iunie 2008. Kate Middleton a ales din nou ținuta perfectă pentru a participa la un meci de polo. A venit să-și vadă iubitul, pe prințul William.

12.

Această fotografie a fost făcută în iunie 2009. Kate Middleton a ales din nou o ținută care se bazează pe simplitate.

13.

August 2009. Blugii au dispărut brusc. Kate Middleton apare într-o ținută regală.

14.

Vara 2010. Kate poartă o rochie casual de vară care îi subliniază eleganța.

15.

Octombrie 2010. Kate Middleton și prințul William au mers împreună la o nuntă. Kate a purtat o frumoasă rochie albastră safir, jachetă și pantofi stiletto.

16.

La 16 noiembrie 2010, Kate Middleton și prințul William și-au anunțat logodna. Rochia albastră pe care a purtat-o ducesa de Cambridge a fost foarte apreciată.

17.

În martie 2020, la aproape 10 ani de la nunta ei cu prințul, ducesa de Cambridge încă uimește pe toată lumea cu frumusețea, carisma, eleganța și simțul stilului.