Cum reușesc femeile de 40 de ani să arate ca cele de 25: 9 idei stilate

O ținută aleasă corect, pe lângă faptul că ne va ajuta să arătăm impecabil, poate avea și efect de întinerire.

Vă propunem în continuare 9 idei stilate, care vă vor scoate din anonimat.

Pantaloni scurtați.

Acest model de pantaloni vă va ajuta să păreți mai tinere deoarece alungesc picioarele, în special dacă îi veți purta cu tocuri.

1.

2.

3.

Bluze cu decolteu în formă de V.

Dacă ați trecut de vârsta de 40 de ani nu este un motiv pentru a vă ascunde bustul, mai ales dacă este frumos. Purtați haine cu decolteu în formă de V, care vă vor ajuta să obțineți un look la modă.

4.

Purtați eșarfă.

Gâtul și brațele sunt afectate în primul rând de schimbările legate de vârstă. Pentru a le ascunde puteți lega o eșarfă elegantă la gât, care va face imaginea elegantă și feminină.

5.

Pantofi stiletto.

Pantofii în nuanțe deschise vor arăta perfect atât cu pantaloni, cât și cu fuste și blugi. Aceștia vă vor alungi vizual picioarele și le vor face să pară mai suple.

6.

7.

Expuneți anumite părți ale corpului.

Dacă vă dezgoliți picioarele, atunci acoperiți umerii și pieptul și viceversa. Apropo, rochiile cu spatele sau umerii dezgoliți sunt perfecte pentru a vă întineri aspectul.

8.

Culori pastelate.

Nuanțele deschise au efect de întinerire, iar cele întunecate, deși vă vor arăta mai suple, v-ar putea îmbătrâni.

9.

Nu vă fie frică de culorile aprinse.

Timpul culorilor aprinse și suculente nu a trecut. Nu trebuie să vă îmbrăcați ca un semafor, dar un singur accent va adăuga culoare imaginii. O fustă roșie, o jachetă galbenă, o geantă albastră sau o brățară mov.

10.

Urmăriți tendințele modei.

Pentru a fi mereu tinere și stilate trebuie să ținem cont de principalele tendințe ale modei.

11.

Purtați haine și accesorii cu desene neobișnuite și interesante.

O geantă extravagantă, o pereche de pantofi cu design interesant, o rochie cu imprimeu neobișnuit vă vor scoate din anonimat și vor reîmprospăta o ținută plictisitoare.