Cum puteți ascunde, fără vopsire, părul cărunt și ce nu se recomandă să faceți cu acesta

Primele fire cărunte apar, de obicei, după vârsta de 30 de ani. Dacă le-ați descoperit mai devreme, atunci ar putea fi vorba despre o încărunțire precoce. Cea mai simplă metodă de a scăpa de părul cărunt este să-l vopsim. Dar această procedură trebuie repetată după câteva săptămâni.

Melanina pigmentară, care se produce din niște celule care se numesc melanocite, este responsabilă de culoarea părului nostru, iar părul cărunt apare atunci când producția acestui pigment încetează.

Vă propunem în continuare câteva metode care vă vor ajuta să ascundeți părul cărunt.

Schimbați cărarea.

Părul cărunt apare, de obicei, mai întâi în zona tâmplelor și a cărării. De aceea, pentru a-l ascunde, uneori este suficient să schimbați cărarea. Puteți încerca și cărarea zig-zag pe care să o fixați cu ajutorul unor produse speciale.

Cosițe.

Dacă aveți părul suficient de lung, o soluție foarte bună ar fi să-l împletiți în cosițe din care să faceți o coroniță originală.

Folosiți accesorii.

Dacă părul Dumneavoastră nu este suficient de lung pentru cosițe sau nu vă place această coafură, utilizați diferite tipuri de accesorii: bentițe, agrafe sau chiar pălării.

Coafuri cu volum.

Părul cărunt mai poate fi ascuns cu ajutorul unei coafuri reușite. Soluția ideală este să vă ondulați părul. Acest lucru nu va face doar coafura mai voluminoasă, dar vă va ajuta să ascundeți părul cărunt.

Folosiți un tonic pentru păr.

O metodă foarte bună care ne va ajuta să ascundem firele cărunte este tonicul pentru păr care va schimba culoarea părului pentru o lungă perioadă.

Cunoașteți și alte secrete? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.