Cum putem obține un look șic și modern cu un buget modest: 6 secrete de stil pentru femeile de după 50 de ani

Putem arăta bine chiar și în hainele de pe mass market. Principalul lucru este să ținem cont de tendințele modei și de specificul siluetei noastre.

Aflați în continuare 6 secrete de stil care vă vor ajuta să arătați de milioane. Pentru a fi frumoase și moderne nu este neapărat să cheltuiți o întreagă avere.

Lucruri de bază și detalii de accent.

Utilizați activ accesoriile. Datorită lor chiar și cea mai simplă și obișnuită imagine va arăta minunat.

Nu subestimați rolul eșarfelor, curelelor și al genților.

Optați pentru accesorii originale.

Nu ar trebui să renunțați la culorile aprinse. De exemplu fucsia suculentă are proprietăți de anti-îmbătrânire.

Aspectul îngrjit.

Un aspect îngrijit este cheia frumuseții. Dacă verificați starea hainelor, puteți arăta minunat în cele mai „modeste” și mai ieftine lucruri.

Hainele pe care le purtăm prin casă ar trebui, de asemenea, să fie îngrijite.

Evitați decorul în exces. 

Nu ar trebui să supraîncărcați imaginea cu multe detalii. O croiala laconica, un minim de accesorii și veți obține un ansamblu impecabil.

Nu exagerați cu imprimeurile. Pantofii și accesoriile cu imprimeu se potrivesc cel mai bine cu îmbrăcămintea de culoare uni.

Adaptați ținutele situației.

O bluză de mătase cu volane, o fustă lungă sau o rochie luxoasă și tocurile înalte sunt baza perfectă pentru a crea un look elegant.

Pentru fiecare zi este mai bine să alegeți lucruri mai practice: un pulover tricotat, pantaloni de bază, mocasini sau pantofi sport.

Mix de texturi.

Este suficient să învățați cum să combinați corect texturile în haine și succesul este garantat! Hainele din piele mată se combină bine cu tricotajele, iar tricotajele, la rândul lor, cu hainele din șifon, mătase sau atlas.

Bijuterii minimaliste.

Nu veți da niciodată greș, dacă veți alege bijuterii minimaliste. Nu atrag prea multă atenție asupra lor și vă vor sublinia gustul rafinat.