Cum purtăm blugii în sezonul rece 2020, ca să arătăm modern și elegant?

Astăzi, drag cititor, vă vom spune despre blugii la modă, care în această iarnă vor transforma orice femeie (indiferent de vârstă și de siluetă) într-o femeie la modă, frumoasă și elegantă. Blugii sunt atât de buni încât reprezintă una din hainele cele mai democratice și confortabile, care poate fi purtată indiferent de perioada anului. Vă prezentăm mai jos cele mai actuale ținute cu blugi pentru acest sezon:

1.

Istoria apariției țesăturii denim are mai multe secole. Îmbrăcămintea cusută din aceasta este practică și durabilă. Acest lucru explică faptul că popularitatea blugilor este în continuă creștere – sunt preferați atât de bărbați, cât și de femei.

2. 

3.

Fetele active, care se simt inconfortabil în fuste și rochii, pot alege o opțiune excelentă, în care blugii sunt combinați cu un pulover tricotat de model voluminos, având un guler mare și o jachetă elegantă. Dacă îmbrăcați o pelerină de blană în loc de jachetă, atunci veți arăta mai feminin și mai elegant. Pentru această opțiune, blugii de tip skinny se potrivesc perfect.

4.

Iarna, desigur, face ajustările sale – hainele ar trebui să fie nu numai la modă și frumoase, dar, de asemenea, călduroase. Prin urmare, fără un palton, iarna nu se poate. O varietate de modele de haine de iarnă la modă vă permit să creați o imagine superbă.

Blugii vor arăta interesant cu orice haină exterioară, fie lungă sau scurtă. Aici trebuie să alegeți încălțămintea potrivită. Acestea pot fi cizme, ghete cu talpă groasă sau adidași.

5.

6.

Blugii pot fi perfect combinați cu o blană naturală sau cu un palton. În prima versiune, niște cizme elegante cu tocuri vor fi mai potrivite. Pentru versiunea a doua, adidașii de iarnă sau ghetele cu talpă groasă plată sunt mai potrivite. O eșarfă poate fi un detaliu romantic potrivit.

7.

8.

9.

La modă încă sunt blugii rupți. Această opțiune este excelentă pentru fetele tinere și îndrăznețe. Cu toate acestea, în acest caz, puteți adăuga la imaginea dvs puțin romantism, folosind detalii cum ar fi o eșarfă volumetrică, o geantă de mână, cizme elegante.

10.

11.

Moda pentru blugi se pare că nu va trece niciodată. Tendințele modei pentru femei în acest sezon oferă oportunități ample de a experimenta cu diverse seturi care implică blugii.

12.

13.

În următoarele articole, vom continua să împărtășim secretele frumuseții. Vor fi multe lucruri utile și interesante!

Să fiți frumoase mereu!