Cum oare arată părul adevărat al „vedetelor”?

Gândurile unui coafor profesionist: ”Puteți să vă speriați, dacă veți vedea, nici măcar îndeaproape, dar privind fotografiile paparazzi-lor, părul vedetelor, pe care multe doamne îl consideră un exemplu. Acestea susțin că chiar dacă vedetele sunt deja în vârstă, părul acestora arată îngrijit și perfect, chiar și cei tineri le pot invidia.

Am scris recent prostește că, odată cu vârsta, părul se deteriorează – atât în rândul doamnelor minunate, cât și în rândul domnilor respectabili. Pentru că dacă oamenii își doresc ca coafura să arate decent, atunci este mai bine pentru ei să folosească serviciile unui coafor și … să facă o tunsoare bună. Cel mai important – o tunsoare care nu necesită o coafură specială.

Da, sunt de acord, părul devine mai subțire, este mai uscat, devine fragil și „aspru”, crește mult mai lent decât cade. Nu există nici un argument împotriva legilor naturii.

Doamnele frumoase s-au indignat și mi-au spus, ignorantului ce sunt eu, că există vedete frumoase cărora nu le este frică de nici o schimbare în ceea ce privește vârsta. Monica Bellucci, de exemplu. Pamela Anderson la fel se descurcă bine, în ciuda faptului că de mai mulți ani părul i-a fost decolorat în mod regulat până la alb. Chiar și Jennifer Lopez nu pierde în volumul podoabei capilare.

Dar să fim sinceri – Monica Bellucci este acolo undeva în Italia însorită. Nu orice femeie de la noi își poate permite îngrijirea părului la un asemenea nivel ca ea. Să luăm în considerare încă un fapt: fie că acea Monica, fie că alte vedete, pe care mulți dintre noi le au ca exemplu de urmat, le vedem bine pieptănate, retușate, netezite și arătate în cea mai bună lumină…a camerelor foto.

Jurnaliștii noștri pot scrie multe și de toate: „secretele îngrijirii părului ale vedetelor”, „Mi-am făcut o mască pentru păr cu ulei de măsline și sunt din nou frumoasă”… dar, de fapt, fiecare ieșire și fiecare prezentare este munca preliminară a unor profesioniști. Fără asta – atât vârsta, cât și starea corpului, și da – starea rea a părului este foarte clar vizibilă.”

Vă puteți mult timp imagina că coafura arată anume astfel:

Dar, de fapt, odată cu vârsta, începe să arate așa:

Sau astfel:

Se pare că există într-adevăr atât de mult păr…

Dar, de fapt, părul se poate prinde într-un coc mic.

Coafura lui Britney Spears la fel a avut de suferit. Chiar dacă vârsta îi permite să poarte o podoabă capilară frumoasă și bogată, totuși aspectul acesteia lasă de dorit.

Naomi Campbell de fapt, de mult timp este cheală. Uscătoarele de păr și coafurile realizate fără sfârșit au lipsit-o de multă vreme de părului ei.

Faimoasa Rihanna – evident, firele luxoase de păr sunt alungite.

Acesta este părul real a lui Kim Kardashian.

Aruncați o privire mai atentă. Ați văzut? Părul nu este deloc real sau natural.

Să fiți frumoase mereu!