Cum la 50 ani să vă îmbrăcați mai cool decât în tinerețe? Un exemplu demn de urmat a celebrei fashioniste Margarita Arguelles!  

Femeia la orice vârstă poate rămâne frumoasă și uimitoare. Drag cititor, astăzi ne-am inspirat de celebra femeie fashionistă spaniolă, Margarita Arguelles. Vedeți cum combină articolele vestimentare cu îndemânare, nu se teme să poarte culori pastelate și imprimeuri ”periculoase”.

Margarita adoră să compună ținute cu pantaloni. Această femeie la modă practic niciodată nu este văzută în fuste. Stilul ei este aproape de unul laconic, iar cerceii cu perle se numără printre accesoriile sale preferate.

Pentru vârsta sa, Margarita Arguelles este într-o formă excelentă, cu o siluetă grațioasă. O ajută să-și mențină atractivitatea și forma bună practica yoga și alimentația sănătoasă.

Combinații de imprimeuri cu articole monocrome. Principala regulă este să alegeți schema de culori potrivită. Astfel imaginea va fi armonioasă, iar printul nu se va aruncă în ochi.

Este mai bine să alegeți nuanțe pastelate pentru aspectele zilnice casual, în nuanțe mai moi: gri, bej, maro. Iar pentru imaginile romantice, sunt potrivite tonuri mai calde – de exemplu, o nuanță de piersic sau florală.

Potrivit lui Margaritei Arguelles, ținutele contrastante ar trebui să fie prezente în viața oricărei femei. Culorile închise și deschise, nuanțele reci și calde ar trebui neapărat combinate.


Fiți atente cu culoarea neagră lângă față, deoarece poate accentua vizual imperfecțiunile pielii și poate adăuga ”oboseală” aspectului.

Fashionista arată cât de ușor este să mixați texturile. Catifeaua, blana pufoasă, pielea – sunt tovarăși de încredere, ce vă oferă frumusețe și atractivitate.

Tendința oversize în look-urile Margaretei. Femeile cu forme mai pline trebuie să fie mai atente, deoarece articolele de tip oversize pot adăuga un volum suplimentar, acolo unde acesta nu este deloc necesar.

Vă puteți îmbrăca elegant și modern la orice vârstă, sunteți de acord? Ce stil vestimentar preferați?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.