Iată cum asortezi corect poșeta cu încălțămintea: cele mai potrivite combinații ale anului. Niște exemple superbe!

Gentuța și încălțămintea sunt capabile atât să ne creeze un aspect de neuitat, cât și să strice toată impresia despre vestimentația noastră. Sigur cea mai simplă soluție este să iei o gentuță de aceeași culoare cu încălțămintea, fără să te complici cu subtilitățile coloristicii. Însă timpul când o astfel de soluție era acceptabilă au rămas în trecut.

сумка и обувь как сочетать

Astăzi aveți posibilitatea de a valorifica la maxim imaginația, combinând lucrurile care altădată părea a fi incompatibile. Totuși este important să existe și anumite reguli de asortare a vestimentației și accesoriilor. Redacția noastră vă relatează principiile de bază pentru asortarea gentuței cu încălțămintea.

Cum alegi gentuța

1. Alegerea după culoare

Pentru o asortare potrivită a accesoriilor, unul dintre ei trebuie să fie de o singură culoare, iar celălalt multicolor. Spre exemplu o pereche de sandale roz poate fi combinată perfect cu o gentuță care are un singur element de această culoare și viceversa. Și nu e obligatoriu ca nuanța să fie perfect identică, puteți opta pentru culori similare din aceeași gamă.

сочетание сумки и обуви

2. Alegerea după imprimeu

O altă combinație potrivită ar fi dacă o piesă e de o singură culoare și a doua e de aceeași culoare, dar are și un imprimeu. Puteți alege gentuță și încălțăminte cu imprimeuri diferite, dar în acest caz atrageți atenția la potrivirea formelor și culorilor. Dacă e vorba de același imprimeu pe ambele accesorii, atunci unul din ele ar fi bine să fie sau de o altă mărime, sau de o altă culoare.

сочетание сумки и обуви

3. Alegerea după material

Materialele diferite arată mereu interesant în același ansamblu. Gentuțele textile se potrivesc cu încălțămintea făcută din orice material. Accesoriile cu suprafață lucioasă sau metalică se combină cel mai bine cu pielea întoarsă.

сочетание сумки и обуви 2017

4. Alegerea după elemente de decor

Astăzi sunt la modă gentuțele cu o mulțime de elemente de decor. Cel mai indicat este să le asortați cu încălțăminte simplă. Și viceversa: dacă încălțămintea abundă în elemente suplimentare de decor, cea mai potrivită gentuță ar fi de o singură culoare și un design simplu.

сочетание сумки и обуви 2017

5. Alegerea după formă

Una din cele mai simple reguli este asortarea accesoriilor după forma lor. Cel mai armonios arată gentuța și pantofii de forme rotunjite, iar la o gentuță cu forme stricte cea mai potrivită încălțăminte ar fi cea cu linii exacte.

сочетание сумки и обуви 2017

6. Alegerea după stil

Cât de minunată este șicul francez, minimalismul sau clasica pură! Multe femei preferă un stil anume care le descrie ca personalitate. În acest fel aspectul este mereu identificat anume cu cea care l-a ales și l-a adoptat.

сочетание сумки и обуви 2017

Respectând aceste reguli simple, veți putea face mereu o asortare potrivită între gentuță și încălțăminte. Nu este deloc dificil să arăți mereu elegant!