Cum arătau membrii familiei regale britanice în tinerețe. Unii sunt aproape nerecunoscut

Regina Elisabeta a II-a a împlinit recent 94 de ani, iar soțul ei, prințul Filip, va sărbători în acest an cea de a 99-a aniversare. Copiii lor Charles, Anna, Andrew și Edward  vor împlini în 2020 72, 70, 60 și 56 de ani.

Vă propunem, în continuare, câteva fotografii din arhiva familiei regale.

1. Prințul Harry, Ducele de Sussex (35 de ani).

Prințul Harry adoră sportul de mic. Fotografia din stânga a fost făcută în 2006, în timpul unui joc de polo. Iar cea din dreapta este din 2019.

2. Meghan Markle, Ducesa de Sussex (38 de ani).

În ianuarie 2020 a apărut un film documentar despre viața lui Meghan Markle. Fotografia din stânga a fost preluată de acolo. A doua este din turneul din Australia.

3. Prințul William, Ducele de Cambridge (37 de ani).

Această fotografie este din anul 2000, când a fost în Chile.

Această fotografie este din timpul vizitei sale la Centrul de dresaj al câinilor din Islamabad, Pakistan.

4. Kate Middleton, Ducesa de Cambridge (38 de ani).

În fotografia din stânga Kate Middleton, în vârstă de 23 de ani, se plimbă prin Gatcomb Park, în cea din dreapta ducesa este la festivalul de rodeo din Calgary, Canada.

5. Regina Elisabeta a II-a (94 de ani).

Viitoarea regină a încercat, în 1944, uniforma de ranger. În cea de a doua fotografie o admirăm pentru zâmbetul său și setea de viață.

6. Filip, Ducele de Edinburgh (98 de ani).

În fotografia din stânga avea vârsta de 26 de ani. Cea din dreapta a fost făcută în 2018.

7. Prințul Charles, moștenitor al tronului, fiul cel mai mare al Elisabetei a II-a (71 de ani).

Această fotografie a prințului Charles este după procedura de investire, când a fost declarat oficial drept fiul moștenitorul tronului.

Această fotografie a fost realizată în timpul Festivalului de Flori de la Sandringham.

8. Camilla, ducesa de Cornwall, soția lui Charles (72 de ani).

Camilla s-a căsătorit, în 1973, cu Andrew Parker Bowles. În 2005 a devenit soția prințului Charles. În a doua fotografie se află la un bal organizat pentru susținerea animalelor.

9. Prințul Andrew, Ducele de York, al doilea fiu al Elisabetei II (60 de ani).

Fotografia din stânga este la Palatul Buckingham cu ocazia aniversării a 18 ani. În dreapta se află la o ceremonie de comemorare.

10. Prințesa Beatrice, nepoata Elisabetei a II-a (31 de ani).

În fotografia din stânga prințesa, în vârstă de 16 ani, apare la premiera filmului „Aviatorul” (2004), în dreapta la Hipodromul Ascot.

11. Prințesa Eugenie, nepoata Elisabetei a II-a (30 de ani).

Fotografia din stânga o surprinde pe Eugene, în vârstă de 14 ani, care, împreună cu sora ei, a fost prezentă la premiera lui Aviator, în dreapta este la aceleași curse.

12. Prințul Edward, contele de Wessex, al treilea fiu al Elisabetei II (56 de ani).

În stânga Edward a fost surprins în timpul unei conversații cu studenții instituției de învățământ africane ML Sultan (2000), în dreapta se află la Catedrala Sf. Paul.

13. Sophie, Contesa de Wessex, soția prințului Edward (55 de ani).

Această fotografie a fost realizată în timpul vizitei sale în Scoția, în 1995.

Iar aceasta la Salonul de Flori din Chelsea.

14. Prințesa Anna, fiica Elisabetei a II-a (69 de ani).

Prințesa Anna, în vârstă de 19 ani, a fost fotografiată în timpul premierei filmului „Bătălia Angliei” (1969). A doua fotografie a fost realizată la curse de cai.

15. Prințul Richard, Ducele de Gloucester, vărul Elisabetei a II-a (75 de ani).

În 1972 prințul Richard s-a căsătorit cu daneza Birgitte van Ders (fotografia din stânga a fost făcută în timpul nunții). În dreapta ducele, în vârstă de 74 de ani, participă la o ceremonie de Ziua Recunoștinței la Abația Westminster.

16. Prințesa Alexandra, Prințesa Kent, vara Elisabetei a II-a (83 de ani).

Portretul din stânga a fost realizat în 1963, când Alexandra, unica fiică a Ducelui de Kent George și a Prințesei Greciei și Danemarcei s-a căsătorit cu Angus James Bruce Ogilvy și a devenit prințesă. În a doua fotografie este oaspete de onoare la cursele de la Hipodromul Ascot.

17. Prințul Mihail de Kent, vărul Elisabetei a II-a (77 de ani).

Nepotul regelui George al V-lea și al reginei Maria nu îndeplinește îndatoriri regale, se ocupă de afaceri și acte de caritate. În 1978 prințul s-a căsătorit cu Maria Christine Trubridge, iar un an mai târziu s-a născut primul lor fiu Frederick. În imaginea din stânga tânărul tată își întâlnește soția, în dreapta este la Royal Horse Show din Windsor.

18. Prințesa Michael de Kent, soția lui Michael de Kent (75 de ani).

Pentru Maria Christina von Reibnitz, căsătoria cu Prințul Michael a fost a doua. Soții au doi copii. Fotografia din stânga a fost făcută după căsătoria sa cu Michael, în dreapta prințesa a fost surprinsă la ziua de naștere a lui Charles.