Cum arătau în tinerețe acești 12 actori, ale căror filme au fost văzute de mulți dintre noi

Hollywoodul are foarte mulți actori care își încep cariera la o vârstă foarte fragedă. În timp ce alții așteaptă de foarte mult timp clipa norocoasă. Unii actori ne demonstrează că succesul poate fi obținut la orice vârstă.

Echipa noastră a reușit să găsească fotografiile unor actori pe care acum îi cunoaște toată lumea, dar pentru mulți este un mister cum arătau aceștia în tinerețe, înainte de a deveni celebri.

Olivia Colman.

Actrița britanică Olivia Colman a devenit celebră după ce a obținut rolul Reginei Ana în filmul „Favorita” pentru care a primit un Oscar și a fost nominalizată la multe alte premii de film de prestigiu.

Jamie Foxx.

Actorul a primit primul său rol într-un film în 1992, dar a devenit celebru datorită filmelor „Collateral” și „Ray”.

Christina Hendrix.

Christina Hendrix a devenit celelbră după ce s-a filmat în serialul „Mad Men”.

Ricky Gervais.

Înainte de a deveni comediant celebru Ricky Gervais era pasionat de muzica pop și, la începutul anilor 80, cânta în duet cu Seona Dancing și era fanul lui David Bowie.

Regina Latifah.

Cunoscută pentru rolurile sale din comedii, regina Latifah nu este doar o actriță talentată, ci și o cântăreață; în 1995 a câștigat chiar și un Grammy pentru una dintre compozițiile sale.

Glenn Close.

Actrița și-a început cariera destul de târziu, a debutat în teatru la vârsta de 27 de ani și a apărut pentru prima dată în filme la vârsta de 35 de ani.

Emma Thompson.

Cariera actriței britanice în industria cinematografică a început prin anii 80, când s-a filmat în proiecte de comedie pentru o televiziune locală și abia mai târziu a obținut roluri dramatice care i-au adus faima.

Jack Black.

Jack și-a început cariera de film cu roluri modeste în televiziune, devenind celebru abia în 2000, după lansarea filmului „Credinciosul” în care actorul și-a demonstrat și talentul muzical.

Geraldine McEwan.

Chiar dacă a avut mai mult de 30 de roluri în filme, actrița britanică a obținut un mare succes în teatru -a jucat pe Broadway și a fost nominalizată la Premiul „Tony”,

Eugene Levy.

Actorul a devenit celebru după lansarea comediei „American Pie”, rolul lui Eugene devenind principalul impuls în cariera sa.

John Hamm.

Hamm a lucrat ca ospătar și a mers la tot felul de audiții, dar fără succes; abia în 2000 i-a surâs destinul în serialul TV „Providence”, însă a devenit celebru datorită succesului incredibil al serialului „Mad Men”.

Catherine O’Hara.

Catherine O’Hara și-a început cariera în anii 70, dar faima i-a venit mai târziu datorită comediei „Singur acasă”.