Cum arătau 15 vedete în copilărie, în vârful carierei și acum. Unele dintre ele sunt de nerecunoscut

Popularitatea vine, uneori, pe neașteptate: un cântec de succes, un rol câștigător de Oscar sau o apariție publică izbitoare. Imaginea vedetelor preferate rămâne în memoria fanilor.

Comparându-le fotografiile din copilărie cu cele de acum, am putea rămâne surprinși, pentru că ne-am obișnuit să le vedem cu totul diferit.

Am comparat fotografiile din copilărie și cele de acum ale unor femei celebre și am observat că unele dintre ele s-au schimbat nespus de mult de-a lungul anilor. Unele dintre ele au fost niște copii obișnuiți, nimic nu anunța că urmau să devină vedete de talie mondială.

Paris Hilton.

Este nespus de interesant să privim chipurile unor copii care au ajuns pe culmile succesului.

Demmy Moor.

Reese Witherspoon.

Privind aceste fotografii, putem întrevederea câteva dintre trăsăturile care le-au făcut celebre mai târziu.

Adele.

Kate Beckinsale.

Cine ar fi crezut că acești copii drăgălași se vor număra printre cei mai populari oameni din lume?

Beyoncé.

Dita Von Teese.

Cara Delevingne.

Kim Kardashian.

Miley Cyrus.

Pink.

Jessica Alba.

Amanda Seyfried.

Elisabeth Moss.

Eva Longoria.

Este greu să ne imaginăm cum arăta cineva în copilărie judecând după aspectul său actual. Pe lângă trăsăturile fizice, s-a schimbat foarte mult moda și coafurile sunt cu tot altele. Lumea arată cu totul altfel acum, iar din adolescență și până la maturitate multe vedete s-au transformat radical, devenind de nerecunoscut. Altele mai păstrează câteva trăsături care amintesc de copiii de altădată.

Pe cine din selecția noastră ați recunoaște cu greu într-o fotografie din copilărie? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!