Cum arătau 14 vedete din generațiile vechi și noi la aceeași vârstă. Diferența este foarte mare

Omul a avut dintotdeauna dorința de a captura lumina sau de a desena natura, astfel că termenul de fotografie provine din cuvântul grecesc „photos” – lumină și „graphein” – a desena. Când răsfoim albumele cu fotografii și ne uităm la mamele sau bunicile noastre avem impresia că elevii din acea perioadă erau mult mai serioși și părea mai în vârstă față de cei din ​​prezent. O cauză ar putea fi calitatea diferită a fotografiilor sau machiajul, hainele, coafurile. Unele persoane susțin însă că acesta este un factor pur psihologic.

Am încercat să comparăm fotografiile a 14 vedete din generațiile trecute cu cele actuale pentru a vedea dacă primele arătau cu adevărat mai în vârstă.

1. Elizabeth Taylor și Kristen Stewart.

2. Alain Delon și Robert Pattinson.

3. Jennifer Lopez și Dua Lipa.

4. Claudia Schiffer și Bella Hadid.

5. Natalie Portman și Millie Bobby Brown.

6. Michael Jackson și Justin Bieber.

7. Catherine Deneuve și Marion Cotillard.

8. James Dean și Timothy Chalamet.

9. Barbra Streisand și Lady Gaga.

10. Marlon Brando și Johnny Depp.

11. Whitney Houston și Rihanna.

12. Brigitte Bardot și Margot Robbie.

13. Jack Nicholson și Tom Hiddleston.

14. Sarah Ferguson și Meghan Markle.

La momentul actual este din ce în ce mai complicat să ghicim care este vârsta reală a femeilor, deoarece adolescentele se machiază pentru a arăta mai în vârstă, în timp ce femeile adulte folosesc diferite trucuri de frumusețe pentru a părea mai tinere.

Aveți și Dumneavoastră impresia că persoanele generațiilor trecute păreau deseori mai în vârstă decât contemporanii noștri? Cum credeți, care ar putea fi cauza? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!