Cum arată stiliștii care le îmbracă pe vedete pentru covorul roșu

Vedetele au, de obicei, stiliști care au grijă de fiecare apariție publică.

Iată care sunt cei mai influenți stiliști ai vedetelor de top.

Elizabeth Stewart.  

Elizabeth Stewart este stilistă și editor de modă din Los Angeles. În 2018 Elizabeth și clienta sa celebră Julia Roberts au apărut la InStyle Awards îmbrăcate la fel.

Pe lângă Julia Roberts, stilista se ocupă și de imaginea lui Cate Blanchett, Jessica Chastain, Amanda Seyfried, Sandra Bullock și Angelina Jolie. Lucrările lui Elizabeth Stewart a fost prezentată în Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Elle, Marie Claire și Vogue.

Mel Ottenberg. 

Stilistul Rihannei a colaborat cu Britney Spears și Charlize Theron. A stilizat campanii publicitare pentru Dior și Tom Ford și a pregătit multe vedete pentru coperțile revistelor, inclusiv GQ, The New York Times Style Magazine și Vanity Fair.

Micaela Erlanger.

Michaela Erlanger s-a ocupat de imaginea mai multor vedete precum Winona Ryder, Michelle Dockery, Sigourney Weaver, Diane Kruger, Meryl Streep și Jared Leto. Și-a început cariera de stilist la Cosmopolitan și a studiat secretele acestei meserii, timp de 6 ani, alături de Annabelle Tolman, care a fost stilista lui Scarlett Johansson.

Marni Senofonte.

Marni Senofonte lucrează ca stilistă de 16 ani și, din 2013, se ocupă de aparițiile lui Beyoncé pe covorul roșu și de videoclipurile vedetei. Kendall Jenner a devenit clienta ei acum 5 ani, iar Marni a început să-și pregătească ținutele pentru evenimente importante cât și cele pentru fiecare zi.

Maeve Reilly.

Printre clienții lui Maeve se numără Hailey Baldwin, Janelle Monet, Kara Santana. Maeve i-a ales rochia de mireasă a lui Hailey.

Kate Young.

Kate Young are grijă de imaginea următoarelor vedete: Margot Robbie, Michelle Williams, Natalie Portman, Rachel Weisz, Dakota Johnson, Selena Gomez și Sienna Miller. Young are propria sa linie de ochelari Kate Young for Tura. Și-a început cariera ca asistentă a Annei Wintour, a lucrat pentru Vogue, Glamour și InStyle, Dior, Guerlain, Victoria’s Secret și Carolina Herrera și a scris cartea Dressing for the Dark .

Karla Welch.

Printre clienții săi se numără Justin Bieber, Katy Perry și Olivia Wilde. A colaborat cu Versace, Karl Lagerfeld, Tiffany, Louis Vuitton și Valentino.

Erin Walsh.

Erin Walsh a lucrat cu Sarah Jessica Parker, Kerry Washington, Adriana Lima și Anne Hathaway. A lucrat ca stilist pentru Vogue și Swarovski.

Sarah Jessica Parker și Adriana Lima.