Cum arată soții femeilor celebre, cu un aspect non-standard pentru Hollywood?

Acum câteva decenii, la Hollywood și în lumea modei, cel mai adesea doar femeile cu o frumusețe considerată clasică au avut succes, ca de exemplu, Michelle Pfeiffer sau Pamela Anderson. Iar acum există o mulțime de vedete cu aspect non-standard, care și-au demonstrat talentul și au reușit să obțină un succes răsunător. Apropo, printre ele, de exemplu, Amanda Seyfried, este cea care râde însăși de faptul că ochii ei sunt comparați cu cei ai lui Gollum din The Lord of the Rings.

Deci, se dovedește că înfățișarea nu contează! Principalul este că datorită aspectului non-banal al acestor vedete,  privim diverse seriale Tv și filme, unde putem descoperi talentul acestor personalități.

Drag cititor, noi am fost curioși să aflăm cum arată soții acestor femei celebre cu aspect non-standard. Ce ziceți, v-ar fi interesant să vedeți cum arată acești bărbați, ce adesea se află în umbra popularității soțiilor sale?

1. Hilary Swank și Philip Schneider

2. Vanessa Paradis și Samuel Benshetrit

3. Helena Bonham Carter și Rye Holmboe

4. Anne Hathaway și Adam Shulman

5. Tori Spelling și Dean McDermott

6. Julia Roberts și Daniel Moder

7. Amanda Seyfried și Thomas Sadoski

8. Joan Cusack și Richard Burke

9. Kate Moss și Nikolai von Bismarck

10. Cate Blanchett și Andrew Upton

11. Bette Midler și Martin von Haselberg

12. Barbra Streisand și James Brolin

13. Oprah Winfrey și Stedman Graham

14. Charlotte Gainsbourg și Yvan Attal

15. Lily Cole și Kwame Ferreira

16. Chloe Sevigny și Sinisa Mackovic

Este și vedeta dvs preferată în această listă? Care dintre aceste cupluri, credeți că arată mai armonios? Așteptăm cu drag opiniile dvs.