Cum arată soții a 12 actrițe, ale căror relații de pe ecran le-am urmărit mai mult decât pe ale noastre

Creatorii de filme și seriale TV au prezentat lumii multe cupluri frumoase care au devenit soți pe ecrane. Spectatorii au urmărit relația lor și s-au bucurat din tot sufletul de finalul fericit, așa cum a fost, de exemplu, în cazul lui Bridget Jones și Mark Darcy, roluri interpretate de Renee Zellweger și Colin Firth.

Am încercat să aflăm cum arată partenerul din viața reală ale unor actrițe care au jucat roluri de soții în filme și seriale.

Lisa Kudrow.

Creatorii serialului i-au dăruit eroinei un final fericit: l-a întâlnit pe fermecătorul Mike și s-a căsătorit cu el, iar în viața reală Lisa Kudrow este căsătorită cu managerul de publicitate francez Michel Stern.

Keira Knightley.

Will Turner și Elizabeth Swann sunt un cuplu din franciza „Pirații din Caraibe”, iar în viața reală Keira Knightley este căsătorită cu muzicianul James Ryton.

Michelle Pfeiffer.

În filmul „Scarface” Elvira Hancock a devenit soția lui Tony Montana, iar în viața reală Michelle Pfeiffer este căsătorită cu producătorul și scenaristul David E. Kelly.

Leighton Meester.

Chuck Bass a spus: „Dacă se presupune că doi oameni vor fi împreună, în cele din urmă va fi” și nu s-a înșelat, pentru că Blair și Chuck s-au căsătorit, spre deliciul tuturor fanilor; în viața reală soțul lui Leighton Meester este actorul Adam Brody.

Amanda Seyfred.

În prima parte a musicalului „Mamma mia!” am urmărit nu numai Donna și cei trei bărbați principali din viața ei, ci și nunta lui Sophie și Sky, care a fost amânată până la următorul film, iar în viața reală actrița este soția actorului Thomas Sadoski.

Claire Danes.

În „Stardust” Iwaine a devenit soția protagonistului Tristan, iar în viața reală Claire Danes este soția actorului Hugh Dancy.

Holly Marie Combs.

În anii 2000 chiar și elevele erau îngrijorate de relația dificilă dintre Piper și Leo, iar în realitate actrița este căsătorită pentru a treia oară: în 2016 Holly Marie Combs a început o relație cu Mike Ryan, iar un an mai târziu cuplul și-a anunțat logodna.

Reese Witherspoon.

În a doua parte a „Legally Blonde” Elle Woods s-a căsătorit cu Emmett, iar în viața reală Reese Witherspoon este acum căsătorită a doua oară, după ce a divorțat de actorul Ryan Philip alesul său a devenit Jim Thoth.

Naomi Scott.

În filmul lui Guy Ritchie „Aladdin” cuplul a fost interpretat de Naomi Scott și Mena Massoud, în timp ce în viața reală actrița britanică este căsătorită cu fotbalistul Jordan Spence.

Gwyneth Paltrow.

În „Marvel” Pepper Potts a devenit partenera de viață a carismaticului Tony Stark, iar în viața reală Gwyneth Paltrow este căsătorită cu scenaristul și producătorul Brad Falchuk după ce a încheiat o relație de 10 ani cu primul ei soț, Chris Martin.

Carey Mulligan.

Eroina principală a melodramei „Departe de lumea dezlănțuită” și-a ales cu greu un partener de viață, dar, în cele din urmă, a rămas cu Gabriel Oak; în viața reală Carey Mulligan s-a căsătorit cu Marcus Mumford, prietenul său din copilărie.

Giovanna Antonelli.

În „Clona” Jade este obligată să se căsătorească cu Said, pe care nu-l iubește și îl părăsește pentru Lucas; în viața reală Giovanna Antonelli a avut două relații serioase până când a devenit soția regizorului Leonardo Nogueira.