Cum arată sora și copiii actriței Sophia Loren?

Sophia Loren a visat întotdeauna să aibă o familie mare, dar maternitatea nu a fost ușoară pentru ea.

Puțină lume știe că actrița are o soră mai mică, Anna Maria, care este și ea o femeie frumoasă, cu o soartă destul de interesantă.

Sophie Loren.

Copilăria Sophiei Loren (numele de naștere Sofia Villani Scicolone) a fost destul de dificilă. Mama sa, Romilda Villani, a născut un copil de la un bărbat căsătorit, care, deși și-a recunoscut fiica, nu a ajutat-o ​​niciodată. Bărbatul se întorcea periodic la Romilda, dar a părăsit-o, în 1938, după nașterea celei de-a doua fiice, Anna Maria, pe care a refuzat să o recunoască drept a sa. Mai târziu Sophia i-a dat tatălui său bani pentru ca acesta să accepte să o recunoască pe Anna Maria și să-i permită să poarte numele lui.

Sophia Loren alături de mamă și soră.

Sophia era o domnișoară înaltă și frumoasă, de la vârsta de paisprezece ani a început să participe la concursuri de frumusețe. La 16 ani a primit titlul de „Miss Elegance” la concursul „Miss Italia 1950”.

La acest concurs l-a cunoscut pe producătorul Carlo Ponti, care urma să devină cea mai importantă persoană di viața sa. Dar Carlo era căsătorit și avea copii. Deoarece Sophia nu a vrut să repete soarta mamei sale, a insistat să se căsătorească și, din cauza aceasta Ponti a devenit chiar bigam.

Sophia Loren cu fiii săi.

Sophia, în vârstă de 32 de ani și Carlo, în vârstă de 54 de ani și-au putut oficializa relația abia în 1966, Lauren fiind deja vedetă internațională, obținuse prestigiosul premiu „Oscar” pentru rolul principal în drama „Ciociara”. Imediat după nuntă actrița a decis să nască un copil, dar nu a fost atât de simplu. A rămas însărcinată de mai multe ori, dar nu a reușit să ducă sarcina până la capăt. Abia la sfârșitul anului 1968 Sophia a născut un băiețel care a fost numit Carlo Ponti Jr.

Sophia Loren cu soțul și fiii lor.

În 1973 s-a născut al doilea fiu, Edoardo. După nașterea sa, Sophia a jucat mult mai rar, preferând să petreacă mai mult timp cu copiii, dar oricum nu a renunțat niciodată la actorie. Ambii lor fii au succes atât în carieră cât și în viața personală. Carlo Ponti Jr. a devenit un dirijor de renume mondial, iar în 2013 a fondat Orchestra Virtuoso din Los Angeles. Din 2004 Carlo Ponti Jr. este căsătorit cu Andrea Meszaros, soții au doi copii Vittorio și Beatrice. Edoardo Ponti este regizor și producător, iar în filmele sale apar uneori mama și soția sa Sasha Alexander. Edardo și Sasha au și ei doi copii, Leonardo și Lucia Sofia.

Sophia Loren împreună cu fiii și soțiile acestora.

Sora mai mică a Sophiei Loren, Anna-Maria Scicolone este și ea o femeie foarte frumoasă, dar poate nu la fel de artistică ca sora ei mai mare. Aceasta l-a cunoscut, pe când avea douăzeci de ani, pe Romano, unul dintre fiii lui Benito Mussolini. Câțiva ani mai târziu Anna-Maria și Romano s-au căsătorit și au două fiice. Căsătoria lor a durat doar zece ani. Al doilea soț al femeii a fost medicul Majid Tamil.

Una dintre fiicele sale, Alessandra Mussolini, este implicată în politică și este cunoscută în Italia pentru comportamentul său excentric.

Anna Maria și fiica sa Alessandra.